STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρωταθλητής Κ17 ο ΠΑΟΚ

Πρωταθλητής Κ17 ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Με ένα γκολ του Κουλούρη στο 72', ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό στον τελικό του πρωταθλήματος Super League Κ17 που έγινε στην Ξάνθη και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αποστολή στην Ξάνθη: Βασίλης Χατζηγεωργούδης

Νεαροί παίκτες που τα επόμενα χρόνια θα ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στα γήπεδα της Super League αναμετρήθηκαν με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στα Πηγάδια της Ξάνθης για τον τίτλο του πρωταθλητή στις ηλικίες κάτω των 17.

Τον τίτλο κέρδισαν οι πιτσιρικάδες του "Δικεφάλου" σε ένα συναρπαστικό τελικό με ένα πανέμορφο γκολ του Κουλούρη στο 72'. Ευκαιρίες έγιναν εκατέρωθεν, ενώ ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι λίγα λεπτά πριν το καθοριστικό γκολ.

Στο τέλος οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τους οπαδούς τους, ενώ οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε λυγμούς σε ένα τρομερό κοντράστ συναισθημάτων.

Η εξέλιξη του ματς
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας μιας και σε 45 λεπτά σημειώθηκαν δύο ευκαιρίες και αυτές άνηκαν στον ΠΑΟΚ. Στο 12' ο Δεληγιαννίδης έχασε το κοντρόλ και δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός απέναντι από τον Ηλιάδη, ενώ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κράτησε το μηδέν στο 43' όταν ο Πόζογλου έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων" απέκρουσε εντυπωσιακά.

Αυτές ήταν και οι μοναδικές καλές στιγμές του πρώτου μέρους. Ο Ολυμπιακός δεν απείλησε την εστία του Σοϊλεμεζόγλου, αν και στο πρώτο τέταρτο του αγώνα έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Οι επιθέσεις των "ερυθρολεύκων" είχαν ως κύριο αποδέκτη τον Βέργο, όμως, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σίγουρα είχαν πάρει οδηγίες για καλή επιτήρηση του συγκεκριμένου παίκτη, καθώς στον ημιτελικό είχε σημειώσει τρία γκολ.

Πρωταθλητής Κ17 ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους κυρίως στα μετόπισθεν, προσπάθησαν να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στο πρώτο, δηλαδή είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε με το ξεκίνημα να πετύχει το γκολ, αλλά ο Σοϊλεμεζόγλου τον σταμάτησε ισάριθμα.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έκανε υπερπροσπάθεια να αγωνιστεί, καθώς το πρωί είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό. Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι, όταν ο Τόλι κράτησε τον Πόζογλου μέσα στην περιοχή,αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Πρωταθλητής Κ17 ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά αρχικά ο Σοϊλεμεζόγλου και στη συνέχεια το δοκάρι σταμάτησαν το μακρινό φάουλ του Τούφα.

Στο 63' ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν Ο Βέργος δέχθηκε αφύλακτος την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, έκανε την παράλληλη πάσα, αλλά ο Σαλιάκας δεν πρόλαβε για λίγο να τη στείλει από κοντά στα δίχτυα.

Στο 65' ο Πόζογλου βγήκε κερδισμένος από κάποιες κόντρες, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Ηλιάδη. Στο 72' ο ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ και πήρε το προβάδισμα με 0-1.

Πρωταθλητής Κ17 ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ήταν μία φάση που ο Τσολακίδης μπήκε από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Πόζογλου πάσαρε στον Κουλούρη, ο τελευταίος με ωραίο μάζεμα της μπάλας, προχώρησε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, έκανε τεχνικό αριστερό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ολυμπιακού.

Πανηγύρισε, αφιερώνοντας το γκολ στον πατέρα του που είχε γενέθλια με μήνυμα σε μπλουζάκι που φορούσε κάτω από τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μετά το γκολ του ΠΑΟΚ οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές για να φρεσκάρουν τις ομάδες τους. Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο τέταρτο πίεσε τον ΠΑΟΚ με στόχο να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους και στέφθηκαν Πρωταθλητές μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, την ώρα που αντίπαλοί τους έκλαιγαν πεσμένοι στο έδαφος.

Πρωταθλητής Κ17 ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Τόλι, Τούφας, Βατουσιάδης, Ράνχα (90 Ξανθόπουλος), Μαργαρίτης, Καναβέτας, Λάτσι (90+ Μακροστέργιος), Βέργος, Καλλέργης (80' Μανθάνος), Σαλιάκας (74' Χαντζάρας)

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμεζόγλου, Κασαπίδης, Παντεκίδης (53' Kατσούμπας), Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πατράλης, Πόζογλου (83' Χατζηζήμπας), Τουμανίδης, Κουλούρης, Δημητριάδης (78' Κώστας), Δεληγιαννίδης (68' Tσολακίδης)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ