STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρώτα τα playoffs και μετά οι άδειες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
μπάλα EUROKINISSI SPORTS

Τα εφετινά playoffs της Super League θα ξεκινήσουν δίχως νωρίτερα να έχουν εξεταστεί οι φάκελοι αδειοδότησης των ομάδων, κόντρα στην προκήρυξη, κατόπιν αιτήματος της UEFA και της ΕΠΟ.

Σε αντίθεση με ό,τι αναφέρεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, στην οποία προβλέπεται πρώτα εξέταση των φακέλων αδειοδότησης των ομάδων και μετά συμμετοχή τους στα playoffs, αυτό δεν θα συμβεί εφέτος. Κατόπιν απόφασης της UEFA και της ΕΠΟ, πρώτα θα διεξαχθούν οι αγώνες του μίνι πρωταθλήματος και μετά θα υπάρξει εξέταση των φακέλων.

Αν και εφόσον υπάρξει ομάδα που δεν έχει άδεια και παίξει στα playoffs, λοιπόν, τη θέση της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση της νέας σεζόν θα πάρει η αμέσως επόμενη της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας. Πριν από το διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής 3 Μαρτίου, θα συζητηθεί η τροποποίηση της προκήρυξης.

Η ανακοίνωση: "Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 03/03/2017 στις 13:45 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Τροποποίηση "Σημείωσης 1" της Προκήρυξης Αγώνων Κατάταξης (Play-off) αγωνιστικής περιόδου 2016-17 σε συμμόρφωση με απόφαση άμεσης ισχύος της UEFA.

2. Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ