STOIXIMAN SUPER LEAGUE

''Προθέρμανση'' για τα πλέι οφ

''Προθέρμανση'' για τα πλέι οφ
Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Με τον Ολυμπιακό στο... +7 από τον Παναθηναϊκό, το ενδιαφέρον στη Superleague επικεντρώνεται πλέον στις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ και σε εκείνες που θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Το φετινό πρωτάθλημα της Superleague στο ένα από τα τρία σκέλη του ξεκαθάρισε. Ο Ολυμπιακός στο +6 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, με πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία με τους ''πράσινους'' και με παιχνίδι λιγότερο (σ. Πανθρακικός), έχει κάνει δικό του τον τίτλο του πρωταθλητή. Άσχετα αν μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλέι οφ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν... καπαρωμένες τις θέσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι άλλες δύο ομάδες. Πλεονέκτημα έχει ο Αστέρας Τρίπολης που είναι στους 48 βαθμούς, ενώ για μια θέση ερίζουν οι ΠΑΣ Γιάννινα (44), Παναιτωλικός (43), Ατρόμητος (43) και Ξάνθη (43).

Σε περίπτωση που ολοκληρωνόταν αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα, οι ομάδες θα έμπαιναν ως εξής στα πλέι οφ:

1. Παναθηναϊκός 3

2. ΠΑΟΚ 2

3. Αστέρας Τρίπολης 1

4. ΠΑΣ Γιάννινα 0

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αποφυγή του υποβιβασμού, ο ΟΦΗ είναι δεδομένα η δεύτερη ομάδα που θα αποχαιρετήσει τη Superleague μετά τη Νίκη Βόλου. Επομένως κουβέντα γίνεται πλέον για το ποιες θα είναι οι άλλες δύο ομάδες που θα πάρουν την άγουσα για την Football League. Θυμηθείτε τη βαθμολογία:

...

11. Βέροια 34

12. Πανιώνιος 32

13. Πανθρακικός 31 *

14. Λεβαδειακός 31

15. Πλατανιάς 28

16. Εργοτέλης 25

* Ο Πανθρακικός έχει ένα ματς λιγότερο.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ