STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρότεινε Αλαφούζο ο Μποροβήλος!

Πρότεινε Αλαφούζο ο Μποροβήλος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξαφνιάζοντας όλους τους παρευρισκομένους στο ΔΣ, ο Γιώργος Μποροβήλος πρότεινε τον Γιάννη Αλαφούζο ως πρόεδρο της Super League. Πώς αντέδρασαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Την Τρίτη (23/8) πραγματοποιήθηκε ΔΣ στην Super League για την εκλογή νέου προέδρου, μετά την παραίτηση του Γιώργου Στράτου.

Μετά την διαδικασία και το... 8-8, δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη και το όνομα του προέδρου της Super League θα αποφασιστεί την επόμενη Τετάρτη (31/8).

Όμως στο περιθώριο της συνεδρίασης έπεσε στο τραπέζι μια σκέψη που αιφνιδίασε όλους τους παρευρισκομένους. Η οποία προήλθε από τον εκπρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης και πρώην πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γιώργο Μποροβήλο.

Ο οποίος πρότεινε για επόμενο πρόεδρο της Super League τον Γιάννη Αλαφούζο! Η πρόταση του κ. Μποροβήλου βρήκε συμπαραστάτες τους Αλέξη Κούγια (ΑΕΛ) και Γιώργο Σπανό (Ατρόμητος).

"Πρέπει να βρούμε μία κοινά αποδεκτή λύση. Να συσπειρωθούμε γύρω από ένα πρόσωπο και να προχωρήσουμε δίχως εντάσεις. Το πρόσωπο αυτό μπορεί να είναι ο κ. Αλαφούζος.

Να ενωθούμε όλοι γύρω από αυτόν. Είναι μία προσωπικότητα που μπορεί να προσδώσει κύρος στη Λίγκα και να γυρίσουμε σελίδα", ήταν το σκεπτικό των Μποροβήλου, Σπανού και Κούγια για την προοπτική του Γιάννη Αλαφούζου.

Η λογική της πρότασης είναι πάνω στην πεποίθηση ότι ο επόμενος πρόεδρος του συνεταιρισμού πρέπει να είναι και πρόεδρος ομάδας και ακόμη καλύτερα, μέσα από τις μεγάλες ΠΑΕ.

Βέβαια, επειδή ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν ήταν παρών, οπότε η πρόταση έπρεπε να μεταφερθεί από τους εκπροσώπους (Παναγόπουλος, Μπαλωμένου, Σωπήλης) του στον Συνεταιρισμό.

Ο Αλαφούζος ενημερώθηκε για τα καθέκαστα μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης και το μοναδικό σχόλιο που προκύπτει από την ΠΑΕ για την πρόταση, είναι πως "την ακούσαμε".

Σε κάθε περίπτωση, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αλαφούζος ασχολείται με τον διαγωνισμό για τις 4 τηλεοπτικές άδειες και δεν πρόκειται να παραστεί στο ΔΣ της επόμενης Τετάρτης (31/8).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

8-8 και... παράταση για πρόεδρο της Λίγκας!
Το αίτημα του Βρέντζου, η απάντηση της Μπαλωμένου
Δάρας: "Είμαι αναπληρωτής πρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρος θα μείνω"
Πανόπουλος: "Όλοι φταίμε, δεν εξαιρείται κανείς..."
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ