STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόταση να κλείνει η θύρα των οπαδών που βρίζουν τη διοίκηση της ομάδας τους

SUPERLEAGUE / ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ)
SUPERLEAGUE / ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ) EUROKINISSI

Η ΕΠΟ και η Super League αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για κλείσιμο θύρας ή μέρος αυτής, όταν οπαδοί βρίζουν τη διοίκηση της ομάδας τους. Επίσης, η διοργανώτρια Αρχή προτείνει την αλλαγή του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα για τις διακοπές αγώνων.

Η ΕΠΟ και η Super League, όπως αναφέρει η "Live Sport", έχουν έτοιμες τις προτάσεις του για τις τροποποιήσεις των κανονισμών που θα ψηφιστούν στη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, με την προϋπόθεση όμως ότι θα εξασφαλίσουν την έγκριση των διεθνών συνομοσπονδιών.

Μια από αυτές προβλέπει η εφαρμογή του μέτρου για κλείσιμο θύρας ή μέρος αυτής, όταν οπαδοί αυτής στρέφονται κατά της διοίκησης της ομάδας τους. Ουσιαστικά, απ' όποια θύρα ακούγονται υβριστικά συνθήματα κατά παραγόντων της ομάδας τους, να μπαίνει λουκέτο.

Επιπλέον, η Λίγκα προτείνει την αλλαγή του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, ζητώντας να προστεθεί παράγραφος με τίτλο "Συνθήκες μη ασφαλούς έναρξης ή συνέχισης αγώνα". Αυτό θα δίνει την δυνατότητα στον διαιτητή, αναβολής ή ματαίωσης αγώνα, σε περίπτωση που η διακοπή ξεπεράσει τα 45 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα ο ρέφερι μπορεί να ζητήσει και την εκκένωση κερκίδων.

Η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να απορριφθεί από την ΕΠΟ, διότι εκτιμάται ότι δεν είναι εφικτό σενάριο η ομαλή αποχώρηση των οπαδών σε τέτοιες περιπτώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ