STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόταση για παραπομπή του Περέιρα σε δίκη

Πρόταση για παραπομπή του Περέιρα σε δίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόταση για παραπομπή σε δίκη του Πορτογάλου προπονητή, Βίτορ Περέιρα, για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός τον Φεβρουάριο του 2015.

Ο Βίτορ Περέιρα αποτελεί παρελθόν εδώ και ένα χρόνο για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα αλλά τα μπλεξίματα με την ελληνική δικαιοσύνη συνεχίζονται.

Ο Πορτογάλος ο οποίος είναι προγραμματισμένο να δικαστεί στις 11 Ιανουαρίου 2017 μαζί με τον Κασάμι μετά τις χειρονομίες στο τέλος του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός τον Μάρτιο του 2015 (η δίκη είχε οριστεί για τις 22/2 αλλά αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων), μπαίνει στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, τον Φεβρουάριο του 2015.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Γιώργος Λαϊνης, πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών την παραπομπή του Πορτογάλου σε δίκη για "α πρόκλητη εξύβριση και παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τη διάπραξη επεισοδίων" πριν από την έναρξη του αγώνα όταν οπαδοί των "πράσινων" είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δημιουργηθεί σοβαρά επεισόδια. Η τελική απόφαση θα παρθεί από το συμβούλιο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ