STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόστιμο για Ξάνθη και Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Ξάνθη και Αστέρας από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League για τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League είχε καλέσει σε απολογία τις ΠΑΕ Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στις αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό αντίστοιχα και η ομάδα της Θράκης θα πληρώσει τελικά 3.000 πρόστιμο, ενώ το διπλάσιο ποσό θα δώσουν οι Αρκάδες.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 27ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 15/04/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/04/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας": Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 14/04/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/04/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 7954/18/753693 από 17-04-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας": Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ