STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόστιμο 29.000 στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πρόστιμο 29.000 στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Μυστακίδης, φωτοβολίδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

“Πάγωσε όλο το γήπεδο όταν έπεσε η φωτοβολίδα με το πιστόλι” ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του “δικέφαλου” Λάμπρος Μπίρδας.

Με πρόστιμο 29.000 ευρώ τιμωρήθηκε από το μονομελές πειθαρχικό όργανο τηςSuper Leagueο ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών του στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Για την φωτοβολίδα με πιστόλι που έριξαν στο 78ο λεπτό δηλαδή και ακόμη για ρίψη εφτά πυρσών και τεσσάρων κροτίδων.

Μόλις έπεσε η φωτοβολίδα με το πιστόλι πάγωσε όλο το γήπεδο. Ο δράστης δεν έχει βρεθεί ακόμη, σας διαβεβαιώνω ότι θα βρεθεί. Σε μία εβδομάδα θα σας πούμε και το όνομα του. Λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ουδέποτε έχει πέσει στο γήπεδο της Τούμπας φωτοβολίδα με πιστόλι” ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας και συμπλήρωσε... "Λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Πρόσφατα μάλιστα, ο κ. Κοντονής πήρε πίσω τα διοικητικά μέτρα που μας είχε επιβάλλει μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό”.

Ήθελαν η φορά της φωτοβολίδας να πάει προς τα πάνω όχι προς τον αγωνιστικό χώρο. Ούτε με τον Ολυμπιακό δεν είχε πέσει φωτοβολίδα ευθείας βολής” σημείωσε ο Απόστολος Μπίρδας, ασκούμενος δικηγόρος στον “δικέφαλο”.

- Με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ηςαγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:«Βάσει των αναφερομένων στο από 30/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 30/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/16/2145734 από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/16/2145745 από 25/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, και σε συνδυασμό με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ