STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview: ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ

Preview: ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ
Κωνσταντινίδης Μανούσος INTIME SPORTS

Στην Μυτιλήνη ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Super League με την Καλλονή να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. "Καίγονται" για τη νίκη και οι δυο ομάδες. Διαβάστε τα τελευταία νέα (VIDEO).

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής πέφτει με την κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε Καλλονή και ΠΑΟΚ. Και όταν λέμε κρίσιμη δεν είναι απλά για να γεμίσουμε τις σειρές, αλλά όντως και οι δυο ομάδες "καίγονται" για το τρίποντο. Ο "δικέφαλος" έχει μείνει πίσω όσον αφορά την 5η θέση και τα πλέι οφ, οπότε με νίκη θα μειώσει τη διαφορά.

Από την άλλη πλευρά, η Καλλονή μετά την ήττα του Ατρόμητου στο Περιστέρι από τον Πανθρακικό θέλει το τρίποντο για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος χάσει... χάνεται και ίσως θα ψάχνει για προπονητή μέσα στην εβδομάδα.

ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ 19:30 (NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: "Ταρλάς"

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ευθύμιος Κουρέντας (Τρικάλων), Θεόδωρος Νταλούκας (Τρικάλων)

4ος: Σπυρίδων Σέλιμος (Λακωνίας)

Παρατηρητής: Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών)

Δείτε τη βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τα ματς της 12ης αγωνιστικής

Τα νέα των δυο ομάδων

Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Καλλονή απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός τερματοφύλακας Άντριου Χογκ και ο βασικός μεσοεπιθετικός Εμιλιάνο Ελλακόπουλος. Στα καλά νέα είναι η επιστροφή του Μίροσλαβ Μάρκοβιτς που έχει δείξει καλά στοιχεία, αν και μετρά λίγο χρόνο συμμετοχής. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις από τον Θαλή Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά η αποστολή της Καλλονής: Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Γιουκαρής, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Χιντασέλι και Μάρκοβιτς.

Πάμε και στους φιλοξενούμενους. Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει κι αυτός απουσίες. Εκτός έμειναν οι αμυντικοί Βίτορ, Κίτσιου, Κόστα, ο αμυντικός μέσος Χαρίσης και ο φορ Μπερμπάτοφ. Έτσι, ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Λέοβατς και Σάμπο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει... αλχημείες στο κέντρο της άμυνας για να βγουν τα κουκιά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Λέοβατς, Σάμπο, Κάτσε, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Ζάιρο.

Η "προϊστορία" των δυο ομάδων

Μόλις τέσσερα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Καλλονής. Ο ΠΑΟΚ μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία η Καλλονή. Τα τρία από τα τέσσερα ματς ήρθαν όβερ ενώ στα δυο είχαμε το ίδιο σκορ (1-2, 2-1). Την περσινή περίοδο ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό με τον Περέιρα να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα του "δικέφαλου". Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες ( αποβλήθηκε ο Κάτσε στο 37ο λεπτό).

Γενικότερα έχουμε πολλές κάρτες στα μεταξύ τους ματς και αποβολές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ