STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pregame: ΠΑΟΚ - Ηρακλής (20:30)

Pregame: ΠΑΟΚ - Ηρακλής (20:30)

Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, πέφτει απόψε η αυλαία της δεύτερης δόσης των αγώνων της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

O ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο “λευκές” ισοπαλίες (με Ξάνθη και Βέροια), που σε συνδυασμός με την ποινή -3β. από την αρχή της σεζόν, τον έχουν αφήσει αρκετά πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πέρα από τις δύο ισοπαλίες, η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς έχει κερδίσει Πανατωλικό (εντός) και Αστέρα (εκτός). Και τους δύο στο γκολ (2-1).

Από την άλλη, ο Ηρακλής μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμα, αλλά είναι αήττητος εκτός έδρας! Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει περάσει με την ισοπαλία από δύο δύσκολες έδρες: Της Λάρισας (2-2) και της ΑΕΚ (0-0)! Αντίθετα, δεν μπορεί ως τώρα να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας, όπου σε δύο παιχνίδια έχει ισάριθμες ήττες από Ολυμπιακό και Πανιώνιος και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2).

Πέρυσι, ο Ηρακλής έφυγε θριαμβευτής από την Τούμπα, κερδίζοντας 1-0 τον ΠΑΟΚ, με γκολ του Λεοζίνιο στο 72ο λεπτό. Ηταν η πρώτη νίκη του Γηραιού επί του Δικεφάλου μετά από 9 ανεξαρτήτως έδρας παιχνίδια (τα δύο για το Κύπελλο), στα οποία ο ΠΑΟΚ μετρούσε 5 νίκες και 4 ισοπαλίες, εκ των οποίων η μία στον πρώτο γύρο του περσινού πρωταθλήματος με το εντυπωσιακό 3-3.

Εκτός έδρας μάλιστα, ο Ηρακλής είχε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ 13 χρόνια. Από τον Μάρτιο του 2003 (0-1 με γκολ του Φοφόνκα Έντερσον).

Η περσινή επιτυχία είναι μια από τις 11 νίκες που έχουν οι κυανόλευκοι σε 52 παιχνίδια ως φιλοξενούμενοι του ΠΑΟΚ! Στα υπόλοιπα 41, ο Δικέφαλος έκανε 27 νίκες και 14 ισοπαλίες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ