STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pregame: Παναιτωλικός - Κέρκυρα (16:00)

Pregame: Παναιτωλικός - Κέρκυρα (16:00)

Με το παιχνίδι του Αγρινίου, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Κέρκυρα, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να μετράει 5 βαθμούς στο διάστημα αυτό. Νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και εν συνεχεία απέσπασε ισοπαλίες από Παναθηναϊκό (εντός έδρας) και Πλατανιά (στα Χανιά).

Το μοναδικό γκολ στο οποίο μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του ήταν το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκε 1-2 στην Τούμπα.

Από την άλλη, η Κέρκυρα παρότι έχει δώσει 3 παιχνίδια στην έδρα της στις πρώτες 4 αγωνιστικές έχει καταφέρει να αποσπάσει μόλις 3 βαθμούς (2-0 την ΑΕΛ).

Στη μοναδική μέχρι στιγμής έξοδό της από το Νησί, ηττήθηκε 1-2 από τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Η Κέρκυρα είναι αήττητη στις δύο επισκέψεις της στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκας. Τον Ιανουάριο του 2012 είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 (Καμαρά / Γραμμόζης) και τον Μάρτιο του 2015 είχε επικρατήσει 1-0 με γκολ του Γκαζαριάν.

Πάντως, οι δύο ομάδες έχουν παίξει στο Αγρίνιο σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και στο Κύπελλο. Από 3 νίκες έχει η κάθε ομάδα, ενώ δυο ματς έληξαν ισόπαλα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Λεντέσμα, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Ντιμιτρόφσκι, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Ζαραδούκας, Χιντζίδης, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Ναζίμ, Αντιλέχου, Νίκιτς, Ζορμπάς, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Τουράμ και Παμλίδης

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ