STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pregame: Αστέρας - Πλατανιάς (18:15)

Pregame: Αστέρας - Πλατανιάς (18:15)

Δύο ομάδες με αντιστρόφως ανάλογες εκκινήσεις στο φετινό πρωτάθλημα, κοντράρονται απόψε στο “Θ. Κολοκοτρώνης”.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μοναδική ομάδα, από τις 16 του πρωταθλήματος, που μετά από 4 αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να βάλει ούτε βαθμό στο ενεργητικό της, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του.

Έχει ισάριθμες ήττες, εκ των οποίων η μία εντός έδρας (1-2 από τον ΠΑΟΚ). Στα υπόλοιπα τρία εκτός έδρας ματς (με Πανιώνιο, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό), πέτυχε ένα γκολ και δέχθηκε 7!

Από την άλλη, ο Πλατανιάς είναι μία από τις 5 αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος! Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην Σούπερ Λίγκα, έχει 8 βαθμούς και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μάλιστα, έχει δεχθεί γκολ (2) μόλις στο ένα από τα 4 παιχνίδια που έχει δώσει. Εκτός έδρας έχε μία νίκη στην Κέρκυρα και μία ισοπαλία στα Γιάννινα, με μηδέν παθητικό τερμάτων.

Όσον αφορά την παράδοση, ο Αστέρας έχει τον πρώτο λόγο όταν υποδέχεται στην Τρίπολη τον Πλατανιάς. Συγκεκριμένα, σε 5 παιχνίδια (1 για το Κύπελλο), οι Αρκάδες έχουν 4 νίκες και μόλις μία ισοπαλία (1-1), την οποία απέσπασαν οι Κρητικοί τον Οκτώβριο του 2015.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κοσίτσκι, Ντοναρούμα, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κυριακόπουλος, Ιγκορ, Μάσα, Νίκο Φερνάντες, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Δημούτσος, Καλτσάς, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Γκοντό και Ιωαννίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Τσουράκης, Ντιλαβέρ, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης, Μπανανά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ