STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pregame: AEΛ - ΑΕΚ (19:30)

Pregame: AEΛ - ΑΕΚ (19:30)

Με το παιχνίδι στη Λάρισα, ανάμεσα στην τοπική ΑΕΛ και την ΑΕΚ, πέφτει απόψε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η Λάρισα έχει χάσει μόνο από την Κέρκυρα στις πρώτες 4 αγωνιστικές, ενώ στα υπόλοιπα 3 παιχνίδια έχει 2 ισοπαλίες και μία νίκη (σε βάρος του Ολυμπιακού).

Στο γήπεδό της έχει αγωνιστεί δύο φορές και πέρα από τη νίκη σε βάρος των πρωταθλητών, η οποία ήρθε στις καθυστερήσεις, έχει να επιδείξει και μία ισοπαλία με τον Ηρακλή (2-2). Τελευταίο της παιχνίδι ήταν αυτό με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας (1-1).

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας Ξάνθη (4-1 εντός) και Βέροιας (2-0 εκτός), αλλά στη συνέχεια “ξεφούσκωσε”. Στα επόμενα δύο παιχνίδια η επίθεσή της έμεινε στο μηδέν και αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ηρακλή, ενώ συνετρίβη από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0).

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας και πάλι μετά από 5,5 χρόνια. Η τελευταία φορά ήταν τον Απρίλιο του 2011 στο AEL FC ARENA, όταν η ΑΕΚ, υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, είχε επικρατήσει 3-2 των γηπεδούχων, που είχαν στον πάγκο τους τον Νίκο Κωστένογλου.

Μάλιστα, η ΑΕΚ στο 18' κέρδιζε ήδη 0-3, χάρη σε γκολ του Κώστα Μανωλά και δύο του Παναγιώτη Λαγού. Για την ΑΕΛ, η οποία στο 80' έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Στέλιου Βενετίδη, είχαν μειώσει οι Τουμέρ Μετίν (44') και Ντανιέλ Κουζέν (61').

Στη Θεσσαλία έχουν γίνει 27 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Η Λάρισα έχει 11 νίκες, η ΑΕΚ μία περισσότερη (12), ενώ μόλις 4 παιχνίδια δεν ανέδειξαν νικητή.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Ρέντζας, Ναβάρο, Κόντορ, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Ποτουρίδης, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Ντοντό, Ντέλετιτς, Αβραάμ, Κουτσιανικούλης, Ναζλίδης.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ