STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pre game Πανιώνιος - Παναιτωλικός

Pre game Πανιώνιος - Παναιτωλικός
Κάπελ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αυλαία της 21ης αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση Πανιώνιος - Παναιτωλικός . Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων, την "προϊστορία" και δείτε τι έγινε στο ματς του πρώτου γύρου (VIDEO).

Λίγα τα γκολ την 21η αγωνιστική, η οποία κλείνει στην Νέα Σμύρνη με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναιτωλικό. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τα πλέι οφ, αφού και οι δυο ομάδες είναι μέσα στο... κόλπο. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 19:30 (Sport24.gr, NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: "Νέας Σμύρνης"

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Δείτε ΕΔΩ τον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Δείτε ΕΔΩ τι έγινε το Σαββατοκύριακο στα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής.

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Παναιτωλικό. Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν έχει στη διάθεση του τους Παπάζογλου (τιμωρημένος), Αλεξίεβιτς και Παπουτσιγιαννόπουλο (τραυματίες). Από εκεί και πέρα στην Νέα Σμύρνη ταξίδεψαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Φερέιρα, Μουνιός και Κλέσιο). Ο δεύτερος μάλιστα είναι πιθανό να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ως αντι-Βιγιαφάνες.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κόρσιενς, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μουνιός, Κλέσιο, Κάπελ, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Πάμε και στον γηπεδούχο Πανιώνιο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει μία σημαντική απώλεια στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Σπύρος Ρισβάνης είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλη απώλεια, με τον Έλληνα τεχνικό να είναι αναγκασμένος σε πειράματα στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιώνιου: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Κόρμπος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Πατσατζόγλου, Καθάριος, Χαλκιαδάκης.

Η "προϊστορία"

Εξαιρετική παράδοση για τον Ιστορικό. Μετρά 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Από τις συνολικά οκτώ αναμετρήσεις στην Νέα Σμύρνη που κέρδισε ο Πανιώνιος, μόλις μία φορά έχει δεχθεί γκολ! Στον πρώτο γύρο μάλιστα πέρασε με το εντυπωσιακό 5-1.

Το ματς του πρώτου γύρου

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ