STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pre game: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Pre game: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων και την "προϊστορία" (VIDEOS).

Αρκετές αλλαγές είχαμε στο βαθμολογικό πίνακα της Super League μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου ( δείτε εδώ όλα τα γκολ) για τη 10η αγωνιστική. Η αυλαία πέφτει στο Αγρίνιο με την αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, τα "καναρίνια" καίγονται για τη νίκη που θα τους δώσει ανάσα όσον αφορά το στόχο της παραμονής. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 19:30 (NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: Αγρινίου

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Παράσιου (Ημαθίας)

Ποινολόγιο: Βιγιαφάνες, Ντάνι Μπεχαράνο (Παναιτωλικός)

Ας ξεκινήσουμε με τους φιλοξενούμενους του ΠΑΣ. Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει στη διάθεση του τους Μπέριο, Τζημόπουλο και Στρούνα, γεγονός που σημαίνει πως θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Στα καλά νέα η επιστροφή του Άντι Λίλα στην αποστολή και λογικά στη βασική ενδεκάδα.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Λίλα, Κοζορώνης, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Τσάβες, Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μανιάς, Ιωάννου, Περιστερίδης, Καρανίκας, Φονσι, Μιχαήλ, Σαπαλίδης, Φερφελής, Ηλιάδης.

Πάμε και στον γηπεδούχο Παναιτωλικό. Τα προβλήματα για τον Γιάννη Ματζουράκη είναι πολλά. Συγκεκριμένα έξι παίκτες έχουν τεθεί νοκ άουτ! Αναφερόμαστε σε: Κούσα, Καμαρά, Κουτρομάνο, Βιγιαφάνες και τους δυο Μπεχαράνο (Ντάνι και Ντιέγκο). Όπως καταλαβαίνετε ο έμπειρος τεχνικός θα παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κέβιν, Κόρσιενς, Ρουσκουγιέδα, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Ρομέρο, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Στεφανάκος, Μύγας, Κωνσταντινόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Ζαρκάδας, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης.

Η παράδοση στο Αγρίνιο

Πέντε παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουν γίνει στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της Α' Εθνικής και τα 3 από αυτά έληξαν ισόπαλα. Μία νίκη έχει ο Παναιτωλικός, τον Οκτώβριο του 2013 (2-0) και μία ο ΠΑΣ το μακρινό 1975 (0-1 στις 23 Νοεμβρίου).

Πάντως, ο ΠΑΣ έχει νικήσει στο Αγρίνιο τόσο σε παιχνίδια για τη Γ' Εθνική, όσο και στο Κύπελλο. Συνολικά σε 14 παιχνίδια σε όλες διοργανώσεις στο Αγρίνιο, οι δύο ομάδες έχουν από 4 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Τα περσινά παιχνίδια

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ