STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pre game: Ηρακλής - Ολυμπιακός

Pre game: Ηρακλής - Ολυμπιακός
Ερνάνι Σαραμαντάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Τετάρτης (19:30) στο εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων.

Η 25η αγωνιστική αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης ( 6/4, 19:30 ) με το ματς Ηρακλής - Ολυμπιακός που είχε αναβληθεί, μετά από αίτημα της Αστυνομίας. Θεωρητικά ο Ηρακλής έχει μαθηματικό ενδιαφέρον ενόψει πλέι οφ ( αν παραμείνει το -5 του ΠΑΟΚ ), οπότε η ομάδα του Παπαδόπουλου αναμένεται να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί για να κλείσουν τη σεζόν χωρίς δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Ηρακλής - Ολυμπιακός 19:30 (Sport24.gr, NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Κουρέντας (Τρίκαλα), Κασσαβέτης (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Παρατηρητής: Γαβριηλίδης (Θράκης)

Δείτε ΕΔΩ τον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα της Super League

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό. Ο Μάρκο Σίλβα έχει απουσίες, αφού Καμπιάσο, Τσόρι και Ομάρ έμειναν στην Αθήνα μαζί με τους Τσιμίκα, Κολοβό, Μπουχαλάκη. Για τους δυο τελευταίους αποτελεί μίνι έκπληξη, καθώς αρκετοί περίμεναν πως θα πάρουν ευκαιρίες τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού : Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Πάμε και στον γηπεδούχο Ηρακλή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει στη διάθεση του τους Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Λάζαρ και Σαραμαντά, με τους τρεις πρώτους να είναι τραυματίες και τον τελευταίο τιμωρημένο. Εκτός φυσικά και ο μεγάλος άτυχος της σεζόν Λουκίνας που υπέστη ρήξη χιαστών.

Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή: Γιαννίκογλου, Περνίς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Μπουκουβάλας, Καραγκούνης, Στάμου, Τσότρας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Ρομάνο, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Τσιλιανίδης, Πασάς, Περόνε, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Η μεταξύ τους παράδοση

Σχετικά καλή παράδοση για τον Ολυμπιακό. Μετρά 23 νίκες, 16 ματς ήρθαν ισόπαλα, ενώ 12 φορές κέρδισε ο Ηρακλής. Στα τελευταία δυο παιχνίδια, ωστόσο, ο γηραιός μετρά δυο νίκες με 2-1 και 1-0. Στο 2-1 ο Ηρακλής έχανε μέχρι το 78ο λεπτό, όμως στο 79' ο Μάρα και στο 86' ο Βέλλιος χάρισαν το τρίποντο.

Με λίγα λόγια ο Βέλλιος πέτυχε το τελευταίο γκολ του Ηρακλή σε μεταξύ τους αναμέτρηση στο "Καυτανζόγλειο". Το 1-0 για τον Ολυμπιακό εμφανίζεται αρκετά συχνά σαν σκορ, όπως και οι νίκες για τις δυο ομάδες στο γκολ.

Το ματς του πρώτου γύρου

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ