STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pre game: Αστέρας - ΑΕΚ

Pre game: Αστέρας - ΑΕΚ
Σανκαρέ Μπαρμπόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αυλαία της 25ης αγωνιστικής πέφτει με τον αγώνα του Αστέρα με την ΑΕΚ. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων, την παράδοση και δείτε τι έγινε στο ματς του πρώτου γύρου (VIDEO).

Κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά τα πλέι οφ το απόγευμα της Δευτέρας ανάμεσα σε Αστέρα και ΑΕΚ. Οι Αρκάδες θέλουν το τρίποντο για να δουν την πρώτη πεντάδα, με δεδομένο πάντα πως ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί για όσα συνέβησαν με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο.

Από την άλλη πλευρά στην Ένωση θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να αυξήσουν τη διαφορά τους από την πέμπτη θέση. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

Αστέρας - ΑΕΚ 19:30 (Sport24.gr, NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Ιωάννης Τουμπαρακάκης (Αθηνών)

4ος: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Παρατηρητής: Μιχαλής Ντάκος (Ξάνθης)

Δείτε ΕΔΩ τον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα της Super League

Ξεκινάμε με την φιλοξενούμενη ΑΕΚ. Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει σημαντικές απουσίες, αφού εκτός παραμένουν οι τιμωρημένοι Μάνταλος, Ντινάκ Βίλα και οι τραυματίες Μπακάκης, Σουκουλίνι. Στα καλά νέα η επιστροφή του Κορδέρο που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να ξεκουράσει έναν εκ των Σιμόες, Γιόχανσον.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Πάμε και στον γηπεδούχο Αστέρα. Από την πλευρά του ο Μάκης Χάβος κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Αρκάδων. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Έλληνα τεχνικό. Εκτός έμειναν οι Γκοϊάν, Κιτοκό, Τσοκάνης και Τριανταφυλλόπουλος. Στα θετικά η επιστροφή του Ματίας Ιγκλέσιας.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Αλόκο, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Μούκαμ, Ντουντού, Μάσα, Δημούτσος, Τσάβες, Νίκο Φερνάντες, Φούντας, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Ιωαννίδης.

Η παράδοση των δυο ομάδων

Μοιρασμένα τα πράγματα. Ο Αστέρας μετρά τρεις νίκες, δυο η ΑΕΚ και ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Στα τελευταία έξι ματς (εντός/εκτός) έχουμε μία ισοπαλία. Το όβερ εμφανίζεται σχεδόν πάντα στην Τρίπολη, ενώ ποτέ δεν είχαμε αποβολή στα μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο τον Αστέρα. Στον πρώτο γύρο φέτος οι Αρκάδες νίκησαν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ