STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πράνιτς: "Ο Μπεργκ, όχι ο Μπερμπάτοφ"

Πράνιτς: "Ο Μπεργκ, όχι ο Μπερμπάτοφ"
INTIME SPORTS

Ο Πράνιτς ρωτήθηκε από Βούλγαρο δημοσιογράφο για το αν ο Μπερμπάτοφ είναι ο καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αυτός προτίμησε τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό.

Δεν αποτελούν ασυνήθιστο φαινόμενο για κάθε χώρα, οι διαξιφισμοί για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη σε ένα πρωτάθλημα. Η Ελλάδα δεν εξαιρείται του κανόνα, αν και κατά γενική ομολογία οι Μπεργκ, Μπερμπάτοφ και Τσόρι Ντομίγκενζ ξεχωρίζουν από τους περισσότερους. Όσο για τον κορυφαίο εκ των τριών, καθένας με την άποψη του...

Ωστόσο, για τον Ντανιέλ Πράνιτς δεν τίθεται ερώτημα... Σε ερώτηση Βούλγαρου δημοσιογράφου πριν το παιχνίδι Βουλγαρία - Κροατία, ο χαφ του Παναθηναϊκού ψήφισε χωρίς ενδοιασμούς τον συμπαίκτη του, έναντι του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

"Ο Μπερμπάτοφ δεν είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που παίζει στην Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο συμπαίκτης μου στον Παναθηναϊκό, Μάρκους Μπεργκ. Οι Έλληνες είναι ένα έθνος αισιόδοξο και δίνουν και την ψυχή τους για τις ομάδες και τους παίκτες, ακόμη και για κάποιον που δεν παίζει ουτε ένα λεπτό για την ομάδα τους. Πάντως, είναι φυσιολογικές αυτές οι εκτιμήσεις και οι χαρακτηρισμοί" ανέφερε ο Πράνιτς στον ρεπόρτερ της εφημερίδας Meridian Match.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ