STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Που θα πάνε Κατσουράνης και Ουσέρο

Που θα πάνε Κατσουράνης και Ουσέρο
INTIME SPORTS

"Ζεσταίνονται" σταδιακά τα μεταγραφικά και δυο από τα πιο "καυτά" ονόματα για τη Σούπερ Λίγκα είναι οι Κατσουράνης και Ουσέρο. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να μην συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα.

Ο πρώτος, στα 35 του. Επαιξε 14 ματς και πέτυχε 4 γκολ σε δυόμισι μήνες με την Pune City στην Ινδία. Επέστρεψε στην Αθήνα ο Κώστας Κατσουράνης και δεν έχει αποφασίσει (ακόμα) να.. γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ, όπως τον πειράζουν πολλοί φίλοι του, επειδή είναι από τους ελάχιστους Ελληνες παίκτες που νοιάζονται και για το “περιβάλλον” και θέλουν να ψάχνονται, να μαθαίνουν και να ασχολούνται όχι μόνο με την εκάστοτε ομάδα τους και τα “δικά” τους επαγγελματικά ζητήματα. Θέλει να συνεχίσει. Για πόσο; Ουδείς γνωρίζει.

Ο δεύτερος, μόλις στα 30 του. Παίζει 3 1/2 χρόνια στην Τρίπολη. Ο αρχηγός του Αστέρα μένει εκτός 18άδας για τέταρτο διαδοχικό ματς! Οτι κάτι έχει “σπάσει” στη σχέση του με το κλαμπ είναι ολοφάνερο. Τι ακριβώς, δεν λέγεται ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά. Φήμες πολλές. Για παράπονα αμιγώς ποδοσφαιρικά, μέχρι “απαίτηση” του παίκτη να φύγει. Το ολοφάνερο είναι δεδομένο: διαζύγιο. Για την ακρίβεια, πώληση. Οχι όσο – όσο, ούτε στον οποιοδήποτε. Το συμβόλαιο του 30χρονου Ισπανού λήγει το 2016, θέλει και ο ίδιος και ο Αστέρας 250-300.000 ευρώ.

Αμφότεροι μπορούν να αγωνιστούν σε δυο – τρεις θέσεις και οι επόμενες δέκα ημέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον τους.

Τα σενάρια ως έχουν αναλυτικά:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ

  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Είναι η μοναδική ομάδα με την οποία έχει αναπτυχθεί φλερτ τον τελευταίο καιρό. Εχει γίνει συζήτηση, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Δεν έχει λάβει ακόμη την οριστική απόφαση η ομάδα, η οποία είναι σε αναζήτηση μέσου.

  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν έχει γίνει επαφή. Ο Αστέρας αναζητεί σίγουρα ένα “οκτάρι”, είτε μείνει είτε φύγει ο Ουσέρο και το ελληνικό στοιχείο δεν είναι έντονο στην ομάδα. Ολα ανοικτά...

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν χώρισε καθόλου καλά επί Χρήστου Παναγόπουλου, όταν έγινε η... μαζική εκκαθάριση. Εχει καλή σχέση με τον Γιάννη Αναστασίου (από την εποχή του Τεν Κάτε), αλλά... μέχρι εκεί. Δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποια πιθανότητα επιστροφής αυτή τη στιγμή, δεδομένης και της πολυκοσμίας στο χώρο της μεσαίας γραμμής και της απόκτησης του (φίλου του), Σωτήρη Νίνη.

  • ΑΕΚ: Το φλερτ ήταν πολύ έντονο, όταν τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Μετά το ενδιαφέρον ατόνισε. Το καλοκαίρι έγινε φιλολογική κουβέντα, αλλά δεν βρέθηκαν κοινοί παρονομαστές. Αυτή την περίοδο μοιάζει απίθανο το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης.

  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Ο Νο 3 σε συμμετοχές παίκτης της εθνικής Ελλάδας δεν έχει αυτή τη στιγμή πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού, αλλά όπως αποδείχθηκε και από το ταξίδι του στην Ινδία, δεν θα ήταν αρνητικός σε “περιπέτειες”.

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΟΥΣΕΡΟ

  • ΠΑΟΚ: Αρεσε από πέρυσι ο Ουσέρο, αλλά κίνηση επίσημη δεν έγινε. Ούτε τώρα έχει γίνει προς την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης. Ισως να έχει βολιδοσκοπηθεί ο παίκτης, ο οποίος ασφαλώς δεν θα ήταν αρνητικός, αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Αναστασιάδης αρέσκεται σε επιλογές παικτών που γνωρίζει, που τους έχει δει. Ο Ισπανός μπορεί να προσφέρει σε διαφορετικές διατάξεις και ρόλους. Πιθανός ο “γάμος”, αλλά ακόμη η υπόθεση βρίσκεται στα... δημοσιεύματα.

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Μιλιβόγιεβιτς είναι τραυματίας. Ο Εντινγκά θα πάει στο Κόπα Αφρικα τον Ιανουάριο. Με τον Μανιάτη δεν υπάρχει κάποιος... ενθουσιασμός για την απόδοσή του γενικά. Θα ήταν χρήσιμη εναλλακτική λύση για αρκετά ματς πρωταθλήματος. Και ασφαλώς προσιτή οικονομικά. Οποτε θέλει, αν θέλει, τον παίρνει ο Ολυμπιακός τον συμπατριώτη του Μίτσελ! Διότι έχει την οικονομική άνεση./ Αρκεί να το αποφασίσει. Και δεν το έχει αποφασίσει...

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αρεσε πάρα πολύ σε... όλους από πέρυσι. Ομως χρήματα για μεταγραφή δεν υπήρχαν. Δεδομένης και της σχέσης των δύο διοικήσεων πλέον, αλλά και του ότι οι Πράσινοι δεν αναζητούν παίκτη στη μεσαία γραμμή, δεν υφίσταται περίπτωση απόκτησής του.

  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: ΑΠΟΕΛ και Μπέτις έχουν δείξει ενδιαφέρον ήδη, ενδέχεται να προκύψει θέμα και από άλλες ομάδες, δεδομένου ότι φαίνεται βέβαιο το επικείμενο διαζύγιο του παίκτη με τον Αστέρα. Ισως από το εξωτερικό να είναι ευκολότερη η οικονομική “κάλυψη” και του ιδίου (250.000 ευρώ ετησίως η αμοιβή του στον Αστέρα) και της ομάδας (250-300.000 ευρώ τουλάχιστον οι απαιτήσεις της ομάδας).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ