STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πότε αναμένονται οι κλήσεις σε απολογία για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε πότε αναμένεται να κληθούν σε απολογία ο ΠΑΟΚ και -πιθανόν- η ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας, αλλά και πότε θα λάβει χώρα η εκδίκαση των υποθέσεων.

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα.

Πλέον, η τύχη του παιχνιδιού θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. Το πρώτο βήμα είναι η κλήση των δύο ομάδων σε απολογία για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι. Μπορεί το Φύλλο Αγώνα να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν αποκλείεται, με βάση όσα αναφέρονται, να κληθεί σε απολογία και η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League θα καλέσει τη μία ή και τις δύο ομάδες το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (14/03). Αν κληθούν άμεσα, τότε η εκδίκαση θα λάβει χώρα την Πέμπτη, το αργότερο την Παρασκευή (16/03).

Βέβαια, το γεγονός πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε τη διακοπή του πρωταθλήματος, μπορεί να πάει πίσω την εκδίκαση τω υποθέσεων, αφού δεν συντρέχει λόγος άμεσης εκδίκασης. Είναι δεδομένο πως τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα περιμένουν και την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ, πέρα απ' το Φύλλο Αγώνα, προκειμένου να προχωρήσουν την κλήση σε απολογία.

Ανάλογα με τη σοβαρότητα των γεγονότων, θα γίνει χρήση συγκεκριμένων άρθρων του πειθαρχικού κώδικα και θα φανεί πόσο μεγάλη ή μικρή θα είναι η τιμωρία των δύο ομάδων, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάμπλο Γκαρσία: "Ο Χιμένεθ λέει ψέματα ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό"
Βασιλειάδης: "Ας γίνει και Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί"
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ