STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Poll: Ψηφίσατε Παναθηναϊκό και Μπεργκ

Poll: Ψηφίσατε Παναθηναϊκό και Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr μέσα από την ψηφοφορία του σας ζήτησε να κάνετε τον πρώτο απολογισμό της Super League με τα αποτελέσματα να έχουν πράσινη απόχρωση.

Τέσσερις αγωνιστικές έχουμε δει μέχρι στιγμής στη Super League και μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα πρώτο δείγμα γραφής από τις ομάδες του πρωταθλήματος. Για αυτό το λόγο σας ζητήσαμε να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία μας για τον πρώτο απολογισμό της Super League.

Το πρώτο ερώτημα αφορούσε την ομάδα η οποία αποδίδει καλύτερα μέχρι στιγμής.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που με το 61% των ψήφων κατέλαβε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας με τη δεύτερη να πηγαίνει στον Πανιώνιο που πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα και τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα που σύμφωνα με τις ψήφους σας απογοητεύει περισσότερο μέχρι τώρα είναι ο Αστέρας Τρίπολης με 57%, ενώ ο δεύτερος με τον τέταρτο απέχουν ελάχιστα μεταξύ τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Poll: Ψηφίσατε Παναθηναϊκό και Μπεργκ

Μάχη Μπεργκ με Ιντέγε

Η μοναδική ουσιαστική μάχη της ψηφοφορίας αφορούσε τον παίκτη που θεωρείται εσείς ως πολυτιμότερο του πρωταθλήματος σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Μπεργκ και Ιντέγε μονομάχησαν με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να συγκεντρώνει τελικά το 39% των προτιμήσεων σας και εκείνος του Ολυμπιακού το 31%.

Poll: Ψηφίσατε Παναθηναϊκό και Μπεργκ
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ