STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ποινές σε πέντε ΠΑΕ από την Super League

Ποινές σε πέντε ΠΑΕ από την Super League
INTIME SPORTS

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League γνωστοποίησε τις αποφάσεις της και τις τιμωρίες των ομάδων για όσα έγιναν στην 33η και 34η αγωνιστική.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 34ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανθρακικός:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 33η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν.Ζαμάνη (Δ/ντή ποδ/ρου):Για τη συμπεριφορά του κ.Ν.Ζαμάνη: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν. Ζαμάνη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Η παρακάτω απόφαση αφορά το Πρωτάθλημα Novasports Superleague Κ20, 34η Αγωνιστική

Α) ΠΑΣ Γιάννινα (Κ20): διότι:«Ο αγώνας ξεκίνησε με δέκα (10΄) λεπτά καθυστέρηση, διότι η φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθυστέρησε να προσέλθει έγκαιρα για την παρουσίαση των ομάδων, αν και ειδοποιήθηκε από τον παρατηρητή του αγώνα τρεις (3) φορές»: ποινή επίπληξης.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Α.Γιακουμή (ποδ/στή):διότι: «Καλείσθε ενώπιόν μας την 23-4-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών προς απολογία, διότι σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 8-3-2015 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία μεθυλεξαναμίνη (methylhexaneamine).

Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δέχεται ότι ο α΄ εγκαλούμενος Α. ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη υπό τις περιστάσεις που περιγράφονται στο άρθρου 10 παρ. 10.4 της Υ.Α 3956/2012 του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού. Επιβάλλει στον Α. ΓΙΑΚΟΥΜΗ την ποινή της αυστηρής επίπληξης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ