STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ποδόσφαιρο ώρα μηδέν: Τώρα μιλούν οι ξένοι!

Ποδόσφαιρο ώρα μηδέν: Τώρα μιλούν οι ξένοι!

Οι συναντήσεις των εκπροσώπων των FIFA-UEFA με Βασιλειάδη και Γραμμένο κρίνουν πολλά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο έχει φτάσει σε τέλμα μετά τα τελευταία περιστατικά.

Πολλάκις έχει γραφτεί για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι έχει πιάσει πάτο, αλλά φαίνεται πως πάντα υπάρχει περιθώριο να... σκάψεις λίγο περισσότερο. Η κατάσταση φαντάζει και είναι πιο οριακή από ποτέ μετά τα τελευταία γεγονότα στην Τούμπα και όσα ακολούθησαν, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μια ακόμη επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος. Ναι, αυτού που οι περισσότεροι ομολογούσαν ότι ήταν το πιο ανταγωνιστικό και ισορροπημένο των τελευταίων ετών.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης πήρε την απόφαση να βάλει προσωρινό "λουκέτο", τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως δεν τον απασχολεί το Grexit, αν οι ομάδες δεν αποφασίσουν να βάλουν ένα πλαίσιο κανόνων που θα το ακολουθούν πιστά και οι ξένοι έχουν χάσει κάθε στάλα υπομονής με την αφεντιά μας. Τι και αν άλλαξε η διοίκηση της ΕΠΟ, η ΚΕΔ και μπήκε επιτροπή παρακολούθησης από την UEFA, τα προβλήματα παραμένουν και τα μυαλά δεν αλλάζουν.

Οι σημερινές συναντήσεις των αξιωματούχων των διεθνών συνομοσπονδιών με τον Γιώργο Βασιλειάδη και μετέπειτα με τον Βαγγέλη Γραμμένο, θα δώσουν το... στίγμα για το τι μέλλει γενέσθαι και πως θα πορευτεί από 'δω και πέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η FIFA ομολόγησε πως δεν θα διστάσει να μας αποβάλει αν δεν υπάρξει συμμόρφωση, η ECA δεν έχει πλέον στους κόλπους της τον ΠΑΟΚ μετά τις εικόνες που διαδραματίστηκαν στην Τούμπα και η χώρα μας βρέθηκε και πάλι για όλους τους λάθος λόγους στο επίκεντρο.

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ, πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, παραχωρεί στις 12.00 συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και αναμφίβολα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα έχει να πει, μεταφέροντας τη θέση των ξένων αναφορικά με το ελληνικό πρόβλημα. Το σίγουρο είναι πως τόσο η FIFA όσο και η UEFA έχουν φτάσει στα όριά τους με την Ελλάδα και θα ζητήσουν δραστικά μέτρα, ώστε να μην φτάσουμε στο... σημείο μηδέν.

Εξάλλου, μένει να φανεί τι θα γίνει και με το φιλικό της Ελλάδα με την Ελβετία, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 23/3 στην Τούμπα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει η έδρα υπό το φόβο νέων εντάσεων μετά τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Η σημερινή ημέρα κρίνει πολλά για το σήμερα και το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ