STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Πνίγηκε" στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός, ήττα με 3-0 από τον φοβερό ΠΑΣ

"Πνίγηκε" στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός, ήττα με 3-0 από τον φοβερό ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε την απογοητευτική σεζόν του Ολυμπιακού, κερδίζοντας τους "ερυθρόλευκους" με σκορ 3-0 στους Ζωσιμάδες, χάρη σε τέρματα των Τζημόπουλου, Κόντε (εκπληκτικό) και Βιντάλ.

ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στους Ζωσιμάδες για την τελευταία αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το εμφατικό 3-0 των Πειραιωτών, που είχαν πολύ κακή απόδοση μετά την πρώτη μισή ώρα του αγώνα.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορούσε να υπολογίζει στους τραυματίες Γιάκο και Σολτάνι, ούτε και στον τιμωρημένο Λίλα. Βελλίδης, Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Τσικάρσκι, Βιντάλ, Καρανίκας, Χαλκιαδάκης, Μπουκουβάλας, Χέλκβιστ, Ντόλοβατς, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Μπέριος, Νικολιάς και Κόντε ήταν οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο έμπειρος τεχνικός στην αποστολή του ΠΑΣ.

"Πνίγηκε" στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός, ήττα με 3-0 από τον φοβερό ΠΑΣ

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις που επιφύλαξε ο Χρήστος Κόντης, στην ανακοίνωση της αποστολής για το ματς στους "Ζωσιμάδες". Προτό, Μάριν, Ρομαό, Ελαμπντελαουί, Οτζίτζα, Σεμπά, Ζιλέ, Πάρντο, Ίβουσιτς και Μποτία ήταν έμειναν εκτός πλάνων.

Το ίδιο και ο Κούτρης που αναρρώνει από την επέμβαση στον ώμο, όπως και ο Μιραλάς που δύο μέρες (4/5) πριν το ματς με τον ΠΑΣ υπέγραψε την ολοκλήρωση του δανεισμού από την Έβερτον.

Στα πλάνα του Χρήστου Κόντη συμπεριλήφθηκαν οι Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Ξενιτίδης, Βάρκας και Κωστανάσιος από την Κ-20. Ανεβάζοντας σε δέκα των αριθμό των παικτών (Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Βρουσάι και Βέργος οι άλλοι πέντε) που μετείχαν στην αποστολή προερχόμενοι απευθείας από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

"Πνίγηκε" στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός, ήττα με 3-0 από τον φοβερό ΠΑΣ

Μετά το πρώτο μισάωρο, όπου ήταν καλύτερος αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε, ο Ολυμπιακός λες και... έφυγε από το γήπεδο. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, όταν και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε τη δική του απόδοση και έφτασε σε ένα μάλλον εύκολο 3-0, με το φινάλε στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών να είναι ασορτί με την απογοητευτική σεζόν που ολοκληρώθηκε στους Ζωσιμάδες.

Ο ΠΑΣ έστειλε τα τελευταία μηνύματα

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης)

Βοηθοί: Βασίλειος Καραβασίλης (ΕΠΣ Καβάλας), Αϊκάν Χουσκόγλου (ΕΠΣ Θράκης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (83' Μπέριος), Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Ντόλοβατς, Νικολιάς (89' Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83' Βιντάλ), Κόντε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Ένχελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88' Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67' Βέργος), Ανσαριφάρντ.

Γκολ: 54'Τζημόπουλος,61'Κόντε, 90+2' Βιντάλ / -

Κάρτες: 30' Αποστολόπουλος, 80' Τζημόπουλος / 54' Ταχτσίδης, 79' Ίγκορ

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Η πολύ δυνατή βροχόπτωση που προηγήθηκε και συντρόφευσε ένα μέρος του αγώνα δυσκόλευε πολύ τις προσπάθειες των παικτών, στο πρώτο 45λεπτο.

Ο αγωνιστικός χώρος αν και σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είχε κρατήσει νερό και σε πολλά σημεία η μπάλα κυλούσε μετά βίας, γεγονός που δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές να υπολογίσουν κοντρόλ και πάσες.

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα στο ματς, αλλά στο πρώτο πεντάλεπτο ο Ανσαριφάρντ πρόλαβε να ξοδέψει δύο ευκαιρίες για γκολ, αποτυγχάνοντας να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Ειδικά στο 5', όταν από σέντρα του Ίγκορ βρέθηκε με τη μπάλα στρωμένη στο δεξί όμως από τη μικρή περιοχή σημάδεψε τον... Βελλίδη.

Ο Αποστολόπουλος στο 11' πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Σισέ, σε ένα διάστημα του αγώνα που το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου για τους Πειραιώτες. Ο Φορτούνης στο 32' είδε ξανά τον Βελλίδη να του λέει "όχι" και ο ΠΑΣ άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ναοίξει το σκορ στο 39'.

Από δεξιά και πολλά μέτρα εκτός περιοχής, ο Νικολιάς επιχείρησε μια σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη, o Kόντε στην επαναφορά προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ! Με το 0-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι ομάδες μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

ΠΟΥ... ΠΑΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι γηπεδούχοι βγήκαν με συγκέντρωση και ενέργεια στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός έμεινε στα αποδυτήρια. Τα λάθη στην άμυνα διαδέχονταν το ένα το άλλο, στον άξονα είχε μείνει μόνο ο Ανδρούτσος να κινείται με ταχύτητα, αφού το βαρύ τερέν εξέθετε το βαρύ κορμί του Ταχτσίδη, ενώ ο Φορτούνης δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου.

Ο Ένχελς έχασε τον Τζημόπουλο που σκόραρε με το κεφάλι στο 54' για το 1-0 και ο Ίγκορ στο 61' έμεινε να παρακολουθεί τον Κόντε, στο ομολογουμένως εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Ισπανού, που εντός περιοχής στόπαρε και με βολέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα ψηλά στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη για το 2-0!

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν είχε τρόπο αντίδρασης, σε ένα δεύτερο ημίχρονο που ο ΠΑΣ του έστελνε τα τελευταία μηνύματα για το τι πρέπει να διορθώσει ενόψει της νέας σεζόν.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπουκουβάλας έφυγε ολομόναχος στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, έσπασε στον Βιντάλ και αυτός αμαρκάριστος πλάσαρε σε ρυθμούς προπόνησης για το 3-0. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολάρα αυτή του Κόντε, αλλά φάση σαν αυτή του 86' δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα... Σε εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ο Μιχαήλ έκανε την κεφαλιά, ο Σισέ μπήκε στην πορεία της μπάλας που κατευθυνόταν στα δίχτυα, αυτή αναπήδησε δύο φορές (!) στο οριζόντιο δοκάρι και ξανά ο Σενεγαλέζος απομάκρυνε προ του Κόντε!

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ανεπαίσθητα τα λάθη του, δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Πέρασε μάλλον απαρατήρητος και αυτό είναι μάλλον επιτυχία του. Καλοί και οι βοηθοί του.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Πολύ καλό ματς από τον Νικολιά. Έτρεξε και κάλυψε όλους τους χώρους στη μεσαία γραμμή, πάτησε περιοχή, απείλησε και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Έδωσε στηρίγματα αμυντικά αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Για να φτάσει ο ΠΑΣ σε αυτό το 3-0, έπρεπε πρώτα ο Βελλίδης να σταματήσει τους αντιπάλους τρεις φορές σε φάσεις για γκολ. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων κράτησε την ομάδα του όρθια στο διάστημα που έψαχνε τα πατήματα της και έχει σημαντική συμβολή στην επιτυχία και το τρίποντο κόντρα στους Πειραιώτες.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Ολυμπιακός έκανε όσα έπρεπε μόνο για μισή ώρα αγώνα. Από εκεί και πέρα σπανίως εμφανίστηκε στο γήπεδο, με πολλούς παίκτες του να μην βγάζουν διάθεση και ενέργεια. Γεγονός που σίγουρα θα προβλημάτισε τον Πέδρο Μαρτίνς που παρακολουθούσε το ματς από ένα μπουθ του γηπέδου...

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ