STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πληρώνει και σβήνει (;) την φωτιά η NOVA

Πληρώνει και σβήνει (;) την φωτιά η NOVA

Οι επαφές του Βασίλη Γκαγκάτση και η θέση του συνδρομητικού που υποστηρίζει ότι εντός των ημερών θα καταβάλει 2.8 εκατ. ευρώ. Πληρώνει και σβήνει (;) την φωτιά η NOVA.

Ο γενικός διευθυντής της Super League, Βασίλης Γκαγκάτσης, έχει αναλάβει τις επαφές με τη NOVA, ώστε στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού την Παρασκευή 27/1 να παρουσιάσει ένα πλάνο πληρωμών από το συνδρομητικό, ικανό να σβήσει την… φωτιά που έχει ανάψει στις ομάδες.

Από το κανάλι της Κάντζας υποστήριζαν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες - και πάντα στο πλαίσιο των συζητήσεων με την Super League - το θέμα θα διευθετηθεί και θα κατατεθεί ποσό της τάξης των 2.8 εκατ. ευρώ, έναντι του ποσού των 4.3 εκατ. ευρώ που είναι η δόση που έπρεπε να καταβληθεί στις 15/1 για την οποία το συνδρομητικό ζήτησε να πάρει παράταση 20-30 ημερών (κατά άλλους μεγαλύτερη παράταση).

Παράλληλα, από τη NOVA επαναλάμβαναν την θέση που εξέφρασαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ότι δηλαδή, βρίσκονται σε καλόπιστες συζητήσεις με τη Super League με αποκλειστικό αντικείμενο την εξεύρεση λύσης για το χρονικό διάστημα παρακράτησης των ρητρών που έχουν ήδη επιβληθεί από τις αναβολές των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Επίσης, τόνιζαν με νόημα ότι η Nova δεν έχει καμία συμβατική υποχρέωση απέναντι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων αφορά των Συνεταιρισμό των 16 ΠΑΕ της Super League.

Το ερωτηματικό, λοιπόν, αφορά την θέση του Παναθηναϊκού στο συμβούλιο της Παρασκευής εφόσον οι «πράσινοι» δώσουν τελικά το παρών (στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσαν είχαν προαναγγείλει ότι δεν θα εκπροσωπούνται πλέον στα συμβούλια) καθώςζητάνε λεφτά αλλά αν δεν επαληθευτούν τα περί καταβολής 2.8 εκατ. ευρώ από τη NOVA, θα αρκεστούν σε ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, αντιμετωπίζουν μεν (και αυτές) πρόβλημα ρευστότητας αλλά τα λεφτά από το τηλεοπτικό συμβόλαιο αποτελούν την κυριότερη πηγή εσόδων τους και δύσκολα θα αποφασίσουν να πάνε μέχρι το τέλος την κόντρα με την NOVA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δ.Σ. στη Super League για "NOVA", αναδιάρθρωση και Μπίκα
Εξώδικο του Παναθηναϊκού προς τη Super League για τη NOVA
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ