STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλήρης καταγραφή των επεισοδίων στο Περιστέρι

Πλήρης καταγραφή των επεισοδίων στο Περιστέρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτική καταγραφή των επεισοδίων που σημειώθηκαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ατρομήτου με την ΑΕΚ έχει γίνει στις εκθέσεις των παρατηρητών της Super League και της ΔΕΑΒ, όπως και από την αστυνομία.

Τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι μετά το τέλος του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, όπου οπαδοί των δυο ομάδων συνεπλάκησαν στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, δεν πρόκειται να περάσουν... αναίμακτα για τις δυο ΠΑΕ, που αναμένεται να υποστούν βαριά τιμωρία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Live Sport", έχει γίνει αναλυτική καταγραφή των επεισοδίων στις εκθέσεις των παρατηρητών της Super League και της ΔΕΑΒ, όπως και από την αστυνομία. Όλα αυτά φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τις δύο ομάδες, οι οποίες κινδυνεύουν με βαρύτατα πρόστιμα, τιμωρία έδρας και αφαίρεση βαθμών.

Πάντως, το θετικό για τις δυο ομάδες είναι ότι έχουν σύμμαχο τη Λίγκα, η οποία είχε ζητήσει με έγγραφο της την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο ανάμεσα στην καφετέρια του γηπέδου και στη θύρα 1 των φιλοξενούμενων οπαδών, όμως το αίτημά της αυτό αγνοήθηκε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ