STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Playoffs, η δεύτερη αγωνιστική

Playoffs, η δεύτερη αγωνιστική

Σε Λεωφόρο και Τούμπα στρέφεται το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού την Κυριακή. Διαβάστε γιατί η δεύτερη θέση στα Playoffs είναι... χρυσός.

Η δεύτερη αγωνιστική των Playoffs θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής με δυο παιχνίδια που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο και θέλει νίκη για να ξεφύγει στην κορυφή, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το σοκ που υπέστη ο Αστέρας από τους πράσινους για να πλησιάσει το "τριφύλλι".

Όλα αυτά κι ενώ η δεύτερη θέση των Playoffs οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό! Αυτό σημαίνει σίγουρα και... περισσότερα λεφτά, αφού φέτος η UEFA έχει αυξήσει τα έσοδα των ομάδων.

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 18:15 (NS2 και Sport24 Radio 103.3)

Ξεκινάμε από τους φιλοξενούμενους του Αστέρα. Ο Στάικος Βεργέτης αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην Τούμπα, αφού το πλάνο απέναντι στον Παναθηναϊκό γύρισε μπούμερανγκ.

Στα κακά νέα το γεγονός πως ο Γιάννης Γιαννιώτας ( που είχε καλή παρουσία με τον Παναθηναϊκό) είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί. Εκτός έμειναν και οι: Κοσίτσκι, Τορμένα, Κιτοκό. Από εκεί και πέρα στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Καλιφά Σανκαρέ.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Παντελιάδης, Λούι, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες, Πάρα.

Στον ΠΑΟΚ τώρα, ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να βγάζει το πρόγραμμα και να μπαίνει στην αποστολή. Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Έλληνα τεχνικό. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι: Σαλπιγγίδης, Κωνσταντινίδης, Δεληγιάννης, Γκολάσα και ο Βίτορ.

Ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Στέφανου Αθανασιάδη που ακολούθησε θεραπεία και το Σάββατο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ , Γλύκος, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κόστα, Παπαγιαννόπουλος, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Σαββίδης, Μαντούρο, Μακ, Πόζογλου, Περέιρα, Αθανασιάδης, Κουλούρης και Παπαδόπουλος.

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 20:30 (NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Σημαντικές επιστροφές για τον Ατρόμητο ενόψει του ματς της Λεωφόρου. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει μαζί του τους Νάστο, Μαρσελίνιο.

Το κακό για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πίτου Γκαρσία (τιμωρημένος) που αποτελεί και τον εγκέφαλο της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Νάστος, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Κοντοές, Ναπολεόνι.

Χωρίς σημαντικές απουσίες η ομάδα του Παναθηναϊκού αν εξαιρέσουμε μόνο τον Πέτριτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Χουχούμης, Πέτριτς αλλά και οι Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Μέντες, Μπούι, Ντίνας, Σταματάκης.

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι πιθανό να ξεκινήσει από την αρχή τον Μάρκους Μπεργκ και έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποιανού τη θέση θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μπερίσα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ