STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 1-1

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 1-1
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στην πρώτη του φετινή νίκη με γκολ του Ναζλίδη στο 45+1', όμως ο Ατζαγκούν 11 λεπτά μετά την είσοδό του, λύτρωσε τον Παναθηναϊκό διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Προβλημάτισε για ακόμη μια φορά το "τριφύλλι" με την εμφάνισή του, αήττητος παραμένει ο Πλατανιάς.

Να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο ματς ήθελε ο Παναθηναϊκός, την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έψαχνε και ο γηπεδούχος Πλατανιάς. Τελικά, καμία από τις δύο ομάδες δεν πέτυχε το στόχο της και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Οι Κρητικοί έκαναν το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον δεινό σκόρερ τους, Θωμά Ναζλίδη, ενώ το "τριφύλλι" απάντησε στο 82' με γκολ του Ατζαγκούν κόντρα στην ροή του αγώνα.

Με χάσετε την 4η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (15/09) στις 22:30. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της 4ης αγωνιστικής καθώς και αποκλειστική συνέντευξη του Μίροσλαβ Στοχ. Καλεσμένος στο studio ο Αντώνης Νικοπολίδης. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης .

Γενικότερα η εικόνα που μας παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν προβληματική, χωρίς σχέδιο, χωρίς ρυθμό, με τα πολλά λάθη να κυριαρχούν και τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Οι Κρητικοί ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου χρειάστηκε 34 ολόκληρα λεπτά για να κάνει την πρώτη τελική του προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός ήταν για ένα ακόμη ματς απογοητευτικός, κάνοντας πολλά λάθη στην άμυνα και έχοντας πολύ προβλέψιμο τρόπο παιχνιδιού.

Μ' αυτό το αποτέλεσμα, ο Πλατανιάς παρέμεινε χωρίς νίκη αλλά συνάμα αήττητος, μετρώντας 4 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς , ενώ ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει 5 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο.

Δείτε αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης με κάθε φάση και ό,τι έχει συμβεί

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Περιβολίων"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Γεώργιος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

4ος: Σπυρίδων Σέλιμος (Λακωνίας)

Παρατηρητής: Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής)

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Φερνάντες, Ιντζίδης, Ραφαέλ, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (60' Αγκιλέρα), Γουνδουλάκης (89' Πόποβιτς), Τόρε, Ναζλίδης (46' Μοράλ).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Αμπεΐντ, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα (71' Ατζαγκούν), Ντίνας (58' Μπαϊράμι), Μπεργκ.

Γκολ: 45+1' Ναζλίδης / 82' Ατζαγκούν

Κίτρινες κάρτες: 40' Μπέλιτς, 56' Τόρες, 85' Ντα Σίλβα / 21' Ζέκα, 59' Τριανταφυλλόπουλος, 83' Λαγός

Ανασκόπηση αγώνα

Με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μια νίκη που θα τις ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα, ήταν δεδομένο πως θα υπάρχει άγχος και θα είναι δύσκολο να δούμε ανοιχτό παιχνίδι και ωραίο θέαμα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Ναζλίδη στην κορυφή, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε το 4-3-2-1, με τον Μπεργκ στην επίθεση και τους Ζέκα, Ντίνα στο πλάι.

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 1-1
INTIME SPORTS

Όπως σας προαναφέραμε, το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά κλειστά. Ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο και μια μικρή υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερο παθητικό ρόλο. Παρόλα αυτά, δεν είδαμε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αν εξαιρέσουμε βέβαια ένα κακό τελείωμα του Γουνδουλάκη στο 24' και ένα αδύναμο σουτ του Ναζλίδη από ευνοϊκή θέση στο 30'.

Από την άλλη πλευρά, οι "πράσινοι" είχαν κακό πρόσωπο, αφού κλείστηκαν στην άμυνα και στο επιθετικό κομμάτι δεν φάνηκαν καθόλου. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε σημαντικό πρόβλημα στην δημιουργία παιχνιδιού και δεν είναι τυχαίο πως η πρώτη τελική του Παναθηναϊκού έγινε στο 34'. Ο Μπεργκ είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει, όμως στην πρώτη δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με το κεφάλι, ενώ στη δεύτερη το σουτ το κατέληξε άουτ.

Ο Ναζλίδης "χτύπησε" στο τέλος (1-0)

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 1-1
Ναζλίδης INTIME SPORTS

Το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0. Υπολογίσαμε όμως δίχως τον Ναζλίδη. Ο επιθετικός του Πλατανιά, στη τελευταία φάση του ημιχρόνου και ενώ ήταν έτοιμος να περάσει αλλαγή, πήρε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ράφαελ και έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Τρίτο φετινό γκολ για τον Ναζλίδη, που έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά...

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν το ίδιο άσχημο, κουραστικό και πολλές φορές αποκρουστικό. Ο Παναθηναϊκός έδειχνε ανίκανος να απειλήσει, ενώ οι γηπεδούχοι ροκάνιζαν το χρόνο και διατηρούσαν χαμηλό ρυθμό στο ματς, καθώς τους ευνοούσε. Το θέαμα λοιπόν ήταν πολύ κακό, τα λάθη έδιναν και έπαιρναν και οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Μια από τις καλές στιγμές που είδαμε στο δεύτερο μέρος έλαβε χώρα στο 73', με τον Γουνδουλάκη να σουτάρει αφύλαχτος όμως ο Καπίνο έδιωξε εντυπωσιακά και έσωσε την εστία του από το δεύτερο γκολ. Η εικόνα που παρουσίαζε ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτική, αφού αντί να πιέσει για την ισοφάριση, έβλεπε τους αντιπάλους του να δημιουργούν ευκαιρίες. Τρανό παράδειγμα το πλασέ του Τόρες από πλάγια αριστερή θέση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ στο 76'.

Ο Ατζαγκούν έσωσε την παρτίδα (1-1)

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 1-1
INTIME SPORTS

Ο χρόνος κυλούσε, ο ΠΑΟ έμοιαζε ανίκανος να αντιδράσει και όλα έδειχναν πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Κι όμως, στο 82' ο Μαρινάκης έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά, ο Μπεργκ έκανε κεφαλιά ψαράκι με τον Γιωργαλλίδη να αποκρούει, όμως ο Ατζαγκούν σε άδεια εστία έγραψε το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά, οι "πράσινοι" είχαν την κυριαρχία των κινήσεων και έδειξαν πάθος κάτι που τους έλειπε μέχρι την ισοφάριση, όμως δεν κατάφεραν να "κλέψουν" τη νίκη.

O MVP της αναμέτρησης

Ό,τι δεν κατάφερε να πετύχει ο Μπεργκ σε δύο ευκαιρίες, ό,τι δεν μπορούσε να κάνει κάποιος άλλος παίκτης του ΠΑΟ, το πέτυχε ο Ατζαγκούν και μάλιστα 11 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσος του "τριφυλλιού" ήταν η χρυσή αλλαγή του Αναστασίου, σώζοντας την παρτίδα για την ομάδα του.

Η απογοήτευση

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην ηττήθηκε, όμως το πρόσωπο που παρουσίασε μονάχα προβληματισμό προκαλεί στις τάξεις της ομάδας. Οι "πράσινοι" ήταν ευάλωτοι πίσω και ανούσιοι στο δημιουργικό κομμάτι. Ο ΠΑΟ νοσεί και χρειάζεται μια αλλαγή.

Στατιστικά

1 Γκολ 1
1 Ασίστ 0
12 Τελικές Προσπάθειες 8

5

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 6
2 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 2
16 Επεμβάσεις 12
17 Κλεψίματα 11
23 Φάουλ 15
0 Οφσάιντ 2
3 Κόρνερ 3
49 Λάθη 52
5/16 Γεμίσματα 5/21
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ