STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλατανιάς-Πανιώνιος 2-1

Πλατανιάς-Πανιώνιος 2-1
Αναστασάκος INTIME SPORTS

Σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Super League έκανε ο Πλατανιάς ο οποίος νίκησε με 2-1 τον Πανιώνιο και έφτασε στους 30 βαθμούς. Καλύτερη η ομάδα των Χανίων που είχε δύο δοκάρια. Έχασε ένα ημίχρονο ο Πανιώνιος

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Super League έκανε ο Πλατανιάς, ο οποίος στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής νίκησε με 2-1 τον Πανιώνιο στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη που είχε και δύο δοκάρια, έφτασε έτσι στους 30 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος ο οποίος ήταν καλός μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε στους 31.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από την Τούμπα και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 26η αγωνιστική της Superleague.

Στο πρώτο ημίχρονο μια ομάδα ήταν στο γήπεδο και αυτή ήταν του Πλατανιά. Δημιούργησε ευκαιρίες, είχε ένα δοκάρι και ένα γκολ και αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι οι παίκτες θα μπορούσε να είχε και άλλο τέρμα, καθώς ο Πανιώνιος δεν ήταν καλός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος με τις αλλαγές που έκανε ο Παναγόπουλος ισορρόπησε την αναμέτρηση βγήκε και στην αντεπίθεση πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Πλατανιάς έδειξε πως ήθελε περισσότερο το ματς και με τον Αναστασάκο κατάφερε να το πάρει.

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων

Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Βερρής (Λέσβου)

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Δημήτρης, Αργυρόπουλος (46' Κουρτεσιώτης), Αγκιλέρα, Τετέ, Κάλαϊτζιτς (71' Ναζλίδης), Μπέλιτς (78' Μιρτσέτα), Γιάννου, Αναστασάκος.

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας, Τόσκας (46' Μενδρινός), Αραβίδης, Γουνδουλάκης, Κολοβός (87' Παναγιωτούδης), Καμπάνταης (23' λ.τρ. Οκόγιε)

Κίτρινες κάρτες: Κάλαϊτζιτς (62', Πλατανιάς), Κηπουρός (92', Πλατανιάς) -Τόσκας (16', Πανιώνιος), Παντίδος (51', Πανιώνιος), Οκόγιε (71', Πανιώνιος), Κούρντι (88', Πανιώνιος)

Σκόρερ: Τετέ (20', Πλατανιάς), Αναστασάκος (76', Πλατανιάς)-Αραβίδης (56', Πανιώνιος)

Καλύτερος ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο έχοντας γκολ και δοκάρι, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Στο 8' από την κεφαλιά του Αγκιλέρα ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 17' ο Γιάννου μετά από ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πανιωνίου.

Τρία λεπτά αργότερα (20'), η ομάδα των Χανίων άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάλαϊτζιτς, ο Τετέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Η μοναδική φάση του Πανιωνίου στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 22' όταν ο Καμπάνταης έκανε το σουτ από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 31' ο Κανακούδης έκανε ένα άστοχο σουτ, ενώ ο Κάλαϊτζιτς προσπάθησε στο 38' να νικήσει τον Γιαννακόπουλο, χωρίς αποτέλεσμα.

Ανέβηκε ο Πανιώνιος στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος με τις αλλαγές που έγιναν ανέβασε την απόδοσή του. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Πλατανιά με τον Μπέλιτς στο 51' να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 56' ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση. Ο Οκόγιε έβγαλε μια ωραία μπαλιά στο κέντρο της άμυνας του Πλατανιά και ο Αραβίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 62' ο Μπέλιτς έκανε το σουτ για τον Πλατανιά με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό τελικά το κατάφερε ο Πλατανιάς.

Στο 76' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ναζλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο επερχόμενος Αναστασάκος με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

Λίγο αργότερα (81'), ο Τετέ για την ομάδα των Χανίων δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Πλατανιά να παίρνει την πολύ σημαντική νίκη με 2-1 επί του Πανιωνίου.

MVP της αναμέτρησης

Ο Ηλίας Αναστασάκος ήταν για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής για τον Πλατανιά. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Το αρνητικό στοιχείο

Το πρώτο ημίχρονο του Πανιωνίου ήταν από τα αρνητικά. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν κακή και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν.

Στατιστικά Αγώνα

2 Goal 1
1 Ασίστ 1
15 Τελικές Προσπάθειες 3
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
2 Κεφαλιές 0
0 Αποκρούσεις 7
6 Επεμβάσεις 12
16 Κλεψίματα 15
9 Φάουλ 22
0 Οφσάιντ 5
7 Κόρνερ 2
59 Λάθη 61
9/21 Γεμίσματα 0/6
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ