STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0

Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς κυριάρχησε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και πήρε την άνετη νίκη με 3-0 χάρη σε δυο γκολ του Μιλούνοβιτς. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι που είχαν και δυο δοκάρια.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε χαρακτηρίσει το ματς με τον Πανιώνιο ως τελικό ενώ είχε τονίσει πως οι 21 πόντοι στην διάρκεια του πρώτου γύρου θα τον άφηναν πολύ ικανοποιημένο. Ο τεχνικός του Πλατανιά είδε την ομάδα του να βγαίνει νικήτρια με 3-0 στην αναμέτρηση με τους "κυανέρυθρους" και να κάνει "μπλακ τζακ".

Οι γηπεδούχοι με ηγέτες τους Μιλούνοβιτς, πέτυχε δυο γκολ, Τσουράκη και Αποστολόπουλο δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον Πανιώνιο και μάλιστα είχαν 22 τελικές.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν δυο δοκάρια στην διάρκεια της αναμέτρησης ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Οικονόμου με δυο κίτρινες κάρτες.

Ο τεχνικός του Πλατανιά παρέταξε την καλύτερη δυνατή σύνθεση με βάση τους παίκτες που είχε στην διάθεση του και χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους Μιλούνοβιτς, Τσουράκη που προέρχονταν από τραυματισμούς και δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Από την άλλη πλευρά ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε στην διάθεση του τον Ιμπαγάσα ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του ενώ χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα και τον Ρισβάνη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, την υπεροχή και αν ήταν ποιο εύστοχοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν νωρίτερα το ματς.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτ. Γήπεδο Περιβολίων

Διαιτητής: Αθ. Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Ν. Καραϊσάρης (Πιερίας), Ι. Κοντιζάς (Πειραιά)

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μιλούνοβιτς (76' Μιλούνοβιτς), Τσουράκης (85' Μαχαμάτ), Μπεριάν (67' Γουνδουλάκης), Τόρες.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Παντίδος, Οικονόμου, Σιώπης (57' Κόρμπος), Μητρόπουλος, Ιμπαγάσα (73' Μπούζας), Κολοβός (65' Πάνος), Μπουμάλ, Γιάννου

Γκολ: 55'-70' Μιλούνοβιτς, 84' Τόρεε

Κίτρινες: 1' Οικονόμου, 52' Σιώπης/45' Αγκιλέρα, 46' Μπεριάν, 82' Μπανανά

Κόκκινες: 59' Οικονόμου (δεύτερη κίτρινη)

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Καλύτερος αλλά άστοχος ο Πλατανιάς

Ο Πανιώνιος έδειξε να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 6' ο Σιώπης απείλησε με δυνατό σουτ αλλά ο Ολιμπά ήταν στη σωστή θέση και έδιωξε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Μπουμάλ με τον Ολιμπά να αποκρούει εύκολα.

Από το 15' της αναμέτρησης ο Πλατανιάς πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ανέβασε την απόδοση του και κυριάρχησε το παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Τσουράκη, Μιλούνοβιτς.

Η ομάδα των Χανίων απείλησε για πρώτη φορά στο 22' με τον Τσουράκη να κάνει ότι θέλει από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στο κατάλληλο σημείο στον Αγκιλέρα ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε έξω.

Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0
INTIME SPORTS

Στο 26' πάλι ο Τσουράκης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, ξέφυγε από τον αντίπαλο του και σούταρε με τον Γιαννακόπουλο να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει την μπάλα.

Ο Πλατανιάς συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 37' σε σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά ο Τετέ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει έξω από την εστία του Γιαννακόπουλου. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μια διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους καθώς ο Τόρες βρέθηκε σε θέση βολής από τα δεξιά δυο φορές αλλά ισάριθμες ο Γιαννακόπουλος είπε όχι.

Στάθηκε άτυχος ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος μπήκε και πάλι πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 49' αλλά στάθηκε άτυχος. Ο Κολοβός από τα αριστερά έκανε ωραία κίνηση, οι κόντρες τον ευνόησαν, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ με το αριστερό βρήκε το δεξί δοκάρι του Ολιμπά.

Ο Πλατανιάς συνέχισε μετά το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου στο ίδιο μοτίβο όπως στο πρώτο μέρος και στο 55' ο Αποστολόπουλος έκανε την κούρσα από τα δεξιά και την σέντρα. Ο Τόρες έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα τακουνάκι έδωσε στον Μιλούνοβιτς ο οποίος είδε στρωμένη την μπάλα έκανε το σουτ και νίκησε τον Γιαννακόπουλο ια το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 62' ο Μπεριάν έκανε το σουτ με τον Γιαννακόπουλο να λέει όχι.

Δυο στα δυο με Μιλούνοβιτς

Όσο έμενε το 1-0 στον πάγκο του Πλατανιά υπήρχε μια ανησυχία και ο Γιάννης Χριστόπουλος ζητούσε από τους παίκτες του ένα δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 70' όταν οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα, βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση με τον Τετέ ο οποίος έκανε πολύ όμορφη ενέργεια και γύρισε προς τον Γουνδουλάκη που σούταρε με τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει προσωρινά αλλά ο επερχόμενος Μιλούνοβιτς έκανε το 2-0.

Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων δεν έριξαν τον ρυθμό τους και στο 78' ο Αποστολόπουλος έπιασε ένα καλό σουτ το οποίο έδιωξε ο Γιαννακόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο παιχνίδι στο 78'. Ο Ολιμπά έκανε το λάθος με την μπάλα να καταλήγει στο Μπουμάλ ο οποίος υπό την πίεση της άμυνας τους Πλατανιά έστειλε την μπάλα με πλασέ από τα δυο μέτρα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πλατανιάς βγήκε ξανά στην επίθεση και στο 81' ο Τόρες έπαιξε ωραία το ένα-δυο με τον Γουνδουλάκη και σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του γκολκίπερ του Πανιωνίου.

Το τελικό 3-0 όμως διαμορφώθηκε από τον Ισπανό ο οποίος στο 84' μετά την εξαιρετική κίνηση και σέντρα του Δημήτρη από τα αριστερά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0
INTIME SPORTS

Η φάση του αγώνα

Η κίτρινη του Οικονόμου στα 35''. Όταν ένας αμυντικός δέχεται κίτρινη κάρτα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα είναι λογικό να μην μπορέσει να αντέξει ενενήντα λεπτά. Ο Οικονόμου δεν άντεξε ούτε 60' καθώς στο 59' και ενώ ήταν "κιτρινισμένος" έκανε ένα αχρείαστο φράγμα και έδωσε το δικαίωμα στον Γιάχο να τον αποβάλει.

Ο διαιτητής

Ο Θανάσης Γιάχος. Πολύ καλή η διαιτησία του ρέφερι από την Χίο ο οποίος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα όπως επίσης και οι βοηθοί του. Σωστές οι περισσότερες κίτρινες, σωστή και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη στον Οικονόμου.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Μιλούνοβιτς. Έβαλε δυο γκολ όντας μέσα στις φάσεις ενώ έκανε το παιχνίδι του Πλατανιά προσπαθώντας να μοιράσει σωστά την μπάλα. Μαζί με τον Τσουράκη ήταν οι δυο κορυφαίοι της ομάδας των Χανίων αλλά τα δυο γκολ δίνουν τον τίτλο του MVP στον Σέρβο άσο.

Μας άρεσε

Το χειροκρότημα στον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των φίλων του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Όταν έγινε αλλαγή στην διάρκεια της αναμέτρησης όλος ο κόσμος στο γήπεδο των Χανίων τον χειροκρότησε ενώ και ο ίδιος ανταπέδωσε.

Δεν μας άρεσε

Το μαρκάρισμα του Οικονόμου. Πραγματικά το τάκλιν του Οικονόμου πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ήταν δολοφονικό καθώς ήταν στο κεφάλι του Τσουράκη και μάλιστα στον χώρο του κέντρου. Δεν είχε κανένα λόγο να ενεργήσει έτσι και η κίνηση του ήταν πολύ άσχημη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ