STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-1

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-1
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο των γηπεδούχων αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα και ο βοηθός του κ. Δημητριάδης έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος με τις λανθασμένες υποδείξεις τους εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Επιστροφή στις νίκες για τον Πλατανιά που επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας της Κρήτης.

Ένα παιχνίδι το οποίο αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κόντρα σε δυο δυνατές ομάδες αλλά φρόντισε να το χαλάσει ο διαιτητής της αναμέτρησης Αλέξανδρος Αρετόπουλος και ο βοηθός του Αλέξανδρος Δημητριάδης με τις ανεκδιήγητες υποδείξεις τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έκοψαν ένα οφ σάιντ που μόνο αυτοί είδαν εις βάρος του Παναθηναϊκού με το σκορ στο 0-0 και ο Αρετόπουλος υπέδειξε ένα πέναλτι που έκανε μάλλον ο αέρας στο 1-0.

Η SUPER BALL και αυτή την Κυριακή (25/11, 21:45) μαζί σας με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις Κωνσταντίνος Παπασταμάτης.

Στα καθαρά αγωνιστικά η ομάδα του Πλατανιά έπαιξε με μεγαλύτερο πάθος και δείχνοντας ότι ήθελε τη νίκη πάση θυσία ενώ από την άλλη πλευρά οι πράσινοι έδειξαν ότι η απουσία του Βιτόλο τους στοίχισε ενώ δεν είχαν και την απαραίτητη ενέργεια μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος ήταν κακοί ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοση τους στην προσπάθεια να ανατρέψουν το σκορ.

Γήπεδο: Περιβόλια
Διαιτητής: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρίκαλα)
Βοηθοί
: Δημητριάδης Λάζαρος (Μακεδονίας)., Κωστάρας Πολυχρόνης (Αιτωλ/νιας).
4ος: Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος (Φθιώτιδα)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (62' Μαραγκουδάκης), Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μιρτσέτα (60' Γκονζάλες), Αγκιλέρα (74' Ναζλίδης), Κάλαϊτζις, Ουντότζι, Ουκάρ, Ποτουρουρίδης.

Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες (79' Πετρόπουλος), Σπυρόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Σισοκό, Φορναρόλι (64' Χουχούμης), Τοτσέ, Μαυρίας.

Κίτρινες κάρτες: 22' Τοτσέ, 58' Βύντρα, 66' Ζέκα, 69' Ποτουρίδης, 79' Αγκιλέρα, 90' Πετρόπουλος, 90+Μαραγκουδάκης, 90+ Αναστασάκος.

Κόκκινες κάρτες: 85' Ζέκα

Σκόρερ: 38' Ουκάρ, 59' Αναστασάκος, 69' Τοτσέ

Το ματς

Η ομάδα του Πλατανιά με ανεβασμένη ψυχολογία από την αλλαγή προπονητή και θέλοντας να πάρει μια νίκη που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι όταν στο 13' ο Μιρτσέτα μπήκε στην περιοχή σούταρε δυνατά αλλά ο Καρνέζης έδιωξε σωτήρια την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 22' Ο Ζέκα βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Τοτσέ ο οποίος καλυπτόταν αλλά ο Αρετόπουλος υπέδειξε ένα οφ σάιντ που μόνο αυτός και ο βοηθός είδαν στερώντας τον Ισπανό από μια καλή ευκαιρία.

Ο Πλατανιάς συνέχισε την προσπάθεια του να γίνει απειλητικός και στο 28' ο Ποτουρίδης έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρο από τον Τοτσέ, προωθήθηκε σούταρε από μακριά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Καρνέζη.

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ όταν ο Αγκιλέρα στο 38' έκανε την μπαλιά προς τον Ουκάρ, η άμυνα των πράσινων με τους Βελάσκες και Βύντρα μπερδεύτηκαν με τον Γάλλο να γίνεται κάτοχος της μπάλας να κοντρολάρει όμορα και να σουτάρει με την μια ανοίγοντας το σκορ.

Το γκολ αυτό έδωσε άλλο αέρα στους παίκτες του Πλατανιά οι οποίοι πίεσαν για ένα ακόμη τέρμα χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία στο 40' όταν ο Μιρτσέτα από τον άξονα πέρασε τον Βύντρα αλλά σούταρε πάνω από την εστία του Καρνέζη.

Πιο δυνατά ο Παναθηναϊκός στο β' ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και θέλοντας να ισοφαρίσει το σκορ. Οι πράσινοι είχαν την κατοχή και την υπεροχή και στο 50' απείλησαν για πρώτη φορά. Ο Σπυρόπουλος έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Τοτσέ πέρασε μόλις έξω.

Πέναλτι του... αέρα

Στο 58' ο Αρετόπουλος εφηύρε ένα πέναλτι που μάλλον έκανε ο... αέρας. Ο Καλαϊτζιτς μπήκε μέσα στην περιοχή πέρασε δίπλα από τον Βύντρα, οι δυο παίκτες δεν ακούμπησαν καν μεταξύ τους αλλά ο Αρετόπουλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Ο Αναστασάκος ανάλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και σκόραρε για τον Πλατανιά δίνοντας προβάδισμα δυο γκολ στους γηπεδούχους.

Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό

Η μείωση του σκορ για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 69' όταν ο Αρετόπουλος αυτή τη φορά σωστά είδε τον Ποτουρίδη να ανατρέπει τον Μαυρία μέσα στην περιοχή. Ο Τοτσέ πήρε πάνω του την ευθύνη και μείωσε σε 2-1 για τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν και στο 75' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βελάσκες για το 2-2. Ο Σεϊταρίδης από τα δεξιά εκτέλεσε το φάουλ ο Βελάσκες από το ύψος του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει μόλις έξω από την εστία του Κηπουρού.

Στο 82' ο Παναθηναϊκός είχε μια ακόμη καλή στιγμή όταν ο Χουχούμης από τα αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έβγαλε την σέντρα αλλά ο Κηπουρός έδιωξε προ του Πετρόπουλου.

MVP της αναμέτρησης

Η παρουσία του Ουκάρ ήταν πολύ καλή για την ομάδα του Πλατανιά με τον Γάλλο άσο εκτός από πολύ όμορφο γκολ του να βοηθάει πάρα πολύ τους γηπεδούχους για να πάρουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-1 όντας κυριολεκτικά παντού

Ο αδύναμος κρίκος

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Αλέξανδρος Αρετόπουλος ήταν μακράν ο πιο αδύναμος κρίκος της αναμέτρησης. Οι λανθασμένες υποδείξεις του εις βάρος μόνο του Παναθηναϊκού ήταν καταλυτικές για την εξέλιξη του αγώνα και την διαμόρφωση του τελικού σκορ. Με τα σφαλτσοσφυρίγματα του επηρέασε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Παναθηναϊκό.

Στατιστικά αγώνα

2 Γκολ 1
1 Ασίστ 0
13 Τελικές Προσπάθειες 6
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
1 Κεφαλιές 2
3 Αποκρούσεις 6
11 Επεμβάσεις 7
21 Κλεψίματα 24
19 Φάουλ 19
2 Οφσάιντ 2
1 Κόρνερ 4
52 Λάθη 61
6/16 Γεμίσματα 5/13
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ