STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλατανιάς-Παναιτωλικός 2-0

Πλατανιάς-Παναιτωλικός 2-0
Τόρες INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς με τον Τόρες να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ σε τρία συνεχόμενα ματς και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα των Χανίων επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην Super League.

Την παραμονή του στην Super League εξασφάλισε ο Πλατανιάς μετά την επικράτηση επί του Παναιτωλικού με 2-0 και σε σχέση με τα αποτελέσματα της υπόλοιπης αγωνιστικής και δη την ήττα του Πανθρακικού από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Χανιώτες βρίσκονται ήδη στους 40 βαθμούς και έχουν και το ματς με τον ΟΦΗ οπότε θα φτάσουν στους 43 και πλέον δεν κινδυνεύουν καθώς έχουν και την ισοβαθμία από την ομάδα της Κομοτηνής που ακόμα και αν κάνει το δυο στα δυο στα εναπομείναντα ματς δεν της αρκεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο αλλά ο Πλατανιάς ήθελε περισσότερο τη νίκη και με τον Τόρες να πετυχαίνει το τρίτο συνεχόμενο γκολ του σε τρία παιχνίδια πήρε τη νίκη με 2-0 με τους παίκτες των γηπεδούχων να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε υπέρ του Πλατανιά μετά την είσοδο του Γουνδουλάκη στο ματς με τον έμπειρο μέσο μάλιστα να έχει και την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας των Χανίων με τον Γιακουμάκη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολιών

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης, Δ. Αναστασόπουλος

Πλατανιάς (Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα (58' Γκαβιλάν), Μπανανά, Ζαραδούκας (77' Γιακουμάκης), Τετέ, Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Μαχαμάτ, Μενδρινός (67' Γουνδουλάκης), Τόρες.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Λάζαρ, Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν (46' Κουτρουμάνος), Γοδόι, Μαρτίνες, Φωτάκης, Κάπελ (58' Μύγας), Βιγιαφάνες, Μορένο (77' Άλβες).

Γκολ: 84' Τόρες, 88' Γιακουμάκης

Κίτρινες: 60' Τέτε, 74' Ζαραδούκας, 83' Αγκιλέρα, 84' Τόρες, 87' Γιακουμάκης, 90' Δημήτρης, 90+' Μαχαμάτ, 90+ Κουλιμπαλί/34' Κέβιν, 56' Καπέλ, 67' Φωτάκης, 83' Μύγας, 90' Βιγιαφάνες, 90+Ράφαελ

Κόκκινες:

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Με ηγέτη τον Τόρες η επικράτηση των γηπεδούχων

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο παιχνίδι με τον Φωτάκη στο 16' να επιχειρεί το σουτ και τον Ολιμπά να αποκρούει την μπάλα.

Οι παίκτες του Πλατανιά με την σειρά τους απείλησαν για πρώτη φορά στο 19' αλλά τον σουτ του Ζαραδούκα ήταν άστοχο και έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ράφαελ.

Χωρίς ρυθμό το πρώτο μέρος

Το πρώτο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό και μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και έπρεπε να φτάσουμε στο 44' ώστε ο Λαζάρ να απειλήσει αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά. Ενώ την ίδια κατάληψη είχε και το σουτ του Βιγιαφάνες στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από όμορφη αντεπίθεση της ομάδας του Παναιτωλικού.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πλατανιάς έδειξε τις διαθέσεις του για να απειλήσει περισσότερο και να φτάσει σε ένα γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι στο 50' απείλησαν με ένα πολύ όμορφο σουτ του Αποστολόπουλου το οποίο μπλόκαρε δύσκολα ο Ράφαελ.

Στο 56' της αναμέτρησης ο Μαρτίνες έβγαλε την σέντρα ο Μορένο επιχείρησε ένα σουτ αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά ψηλά και δεν απείλησε τον Ολιμπά. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός κέρδισε ένα φάουλ, οι παίκτες του Χάβου έκαναν μια ωραία κομπίνα και ο Φωτάκης που έπιασε το σουτ έστειλε την μπάλα μόλις έξω.

"Χτύπησε" και πάλι με τον Τόρες

Ο Γιώργος Παράσχος έκανε κάποιες αλλαγές προκειμένου να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική καθώς γνώριζε ότι νίκη θα εξασφάλιζε την παραμονή στην Super League. Συγκεκριμένα έριξε στην μάχη τους Γκαβιλάν, Γουνδουλάκη και Γικκουμάκη αντί των Ιτούα, Μενδρινού και Ζαραδούκα.

Ο έμπειρος τεχνικός δικαιώθηκε στο 84' όταν σε φάουλ από τα δεξιά η άμυνα του Παναιτωλικού έδιωξε αρχικά με την μπάλα να φτάνει στον Κουλιμπαλί ο οποίος είδε όμορφα τον αμαρκάριστο Τόρς του γύρισε την μπάλα και ο Ισπανός από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ράφαελ και άνοιξε το σκορ.

Τόσο ο Ισπανός όσο και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από τον πάγκο της ομάδας πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ που έδινε το προβάδισμα στην ομάδα των Χανίων.

Οι γηπεδούχοι με το υπέρ τους 1-0 και την ψυχολογία στα ύψη πίεσαν για ένα ακόμη γκολ για αν τελειώσουν το ματς και αυτό ήρθε στο 88' όταν ο Γουνδουλάκης με μια υπέροχη κάθετη πάσα έβγαλε τον Γιακουμάκη τετ α τετ με τον Ράφαελ και ο νεαρός επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 2-0 και να "κλειδώσει" το τρίποντο.

Η φάση του αγώνα

Το πρώτο γκολ του Πλατανιά. Όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση ήταν σχεδόν σίγουρο ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα κέρδιζε το ματς. Η ομάδα των Χανίων ήταν αυτή που βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα και ουσιαστικά με αυτό το τέρμα έβαλε τις βάσεις για τη νίκη παραμονής στην Super League.

Ο διαιτητής

Ο Ανδρέας Παππάς. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παππά ο οποίος δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια δύσκολη φάση και οι περισσότερες αποφάσεις που πήρε ήταν σωστές. Πολλοί θα σταθούν στις 14 κίτρινες κάρτες αλλά στο τέλος αρκετοί παίκτες και των δυο ομάδων τις επιδίωξαν.

Πλατανιάς-Παναιτωλικός 2-0
INTIME SPORTS

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός του Πλατανιά σκόραρε για τρίτο σερί ματς ένα ακόμα κρίσιμο γκολ για την ομάδα του και ουσιαστικά με τα τέρματα του ο Τόρες ήταν αυτός που σφράγισε την παραμονή της ομάδας του στην Super League για μια ακόμη χρονιά.

Μας άρεσε

Οι γεμάτες εξέδρες. Ο κόσμος του Πλατανιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και βρέθηκε στο πλευρό των παικτών του Γιώργου Παράσχου βοηθώντας την ομάδα των Χανίων να φτάσει στην νίκη με 2-0 και στην κατάκτηση τριών πολύτιμων βαθμών.

Δεν μας άρεσε

Η εικόνα της ομάδας του Χάβου. Για ένα ακόμη ματς η ομάδα του Παναιτωλικού έδειξε ένα άσχημο πρόσωπο. Το οποίο δεν είχε σχέση με την εικόνα που είχε η ομάδα του Αγρινίου στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ