STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλατανιάς - ΟΦΗ 1-0

Πλατανιάς - ΟΦΗ 1-0
Τετέ Ζαραδούκας πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 1-0 και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Δυο δοκάρια για τους γηπεδούχους.

Σπουδαίο παιχνίδι στην Κρήτη ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι νίκησαν τελικά με 1-0, χάρη στο γκολ του Τετέ στο 84ο λεπτό που προήλθε από γκάφα του Λόρια. Πλέον ο Πλατανιάς έχει σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα και θα δει με άλλο μάτι τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Από την άλλη πλευρά στον ΟΦΗ επικρατεί προβληματισμός, καθώς σε ένα ακόμα ματς δεν λειτούργησε τίποτα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιβολιών

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτουά, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Αγκιλέρα (Μαχαμάτ 23'), Τσουράκης, Γκόμες, Μιλούνοβιτς (Μενδρινός 78'), Τόρες (Ναζλίδης 66').

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Στάθης, Αντελέγιε, Μεϊτέ, Μιλιάζες, Μπανούσης (Ροβίθης 86΄), Μακρής, Λαμπρόπουλος, Αρτόλα (Μαραθιανός 83'), Μερεμπασβίλι, Πετρόπουλος.

Γκολ: Τετέ (σουτ 84')

Κάρτες: Μπανούσης (κίτρινη 21'), Τετέ (κίτρινη 25'), Αντελέγιε (κίτρινη 49').

Δ είτε εδώ το Live της αναμέτρησης Πλατανιάς - ΟΦΗ 1-0

Ανασκόπηση αγώνα

Παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στα Χανιά ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ. Οι δυο ομάδες είχαν λίγες αλλά σημαντικές απουσίες, που έπαιξαν το ρόλο τους στο τελικό αποτέλεσμα. Το ματς ήταν ιδιαίτερα σκληρό, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης προσπάθησε να κρατήσει το επίπεδο σε καλά επίπεδα, παρότι έκανε ένα μεγάλο λάθος.

Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό ο Ζιλβάν έκανε μία σέντρα από τα αριστερά, ο Μιλούνοβιτς πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να χτυπά στο χέρι του Μεϊτέ και να φεύγει σε κόρνερ.

Όσον αφορά την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ο Πλατανιάς είχε δυο σημαντικές ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό. Την κεφαλιά του Μιλούνοβιτς που περιγράψαμε νωρίτερα και μία κεφαλιά του Μπανανά που πήγε στο κάθετο δοκάρι του Λόρια.

Ο ΟΦΗ είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι με δυνατά σουτ από τους Μπανούση, Μιλιάζες και Μερεμπασβίλι, χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Ολιμπα.

Και δεύτερο δοκάρι ο Πλατανιάς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος και έχασαν μία σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Τσουράκης μπήκε από τα δεξιά και... ζάλισε τη μπάλα (χάνοντας την), ο Τετέ έγινε κάτοχος της όμως το σουτ του βρήκε στο δοκάρι του Λόρια.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας έκανε δυο ακόμα σημαντικές αποκρούσεις σε διάστημα δυο λεπτών σε σουτ των Κουλιμπαλί και Τόρες, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Παραλίγο γκάφα ο ένας, γκάφα ο άλλος

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και παραλίγο να σκοράρει μετά από ολέθριο λάθος του Μπανανά. Ο Αφρικανός άσος γύρισε τη μπάλα με... σουτ στον τερματοφύλακα του, ο οποίος έτρεξε και την πρόλαβε τελευταία στιγμή!

Οι γκάφες συνεχίστηκαν, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Εκτέλεση κόρνερ για τον Πλατανιά από τα δεξιά, ο Κουλιμπαλί πήρε την κεφαλιά, ο Λόρια την έχασε μέσα από τα χέρια του, με τον Τετέ να σκοράρει από κοντά.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να χάνει μία καλή ευκαιρία στο 90ο λεπτό με τον Μακρή, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Η φάση του αγώνα

Ο Μπανανά πήγε να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα του, όμως παραλίγο να πετύχει ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ.

Ο διαιτητής

Ελέγχεται για τη φάση του πρώτου μέρους, όπου φαίνεται πως ο Μεϊτέ κάνει χέρι στην περιοχή. Από εκεί και πέρα δεν είχε προβλήματα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Τετέ μετά από καιρό έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Πέτυχε το νικητήριο γκολ, ενώ είχε κι ένα δοκάρι. Από κοντά και ο Τσουράκης.

Μας άρεσε

Ο ρυθμός του αγώνα. Μπορεί η ποιότητα να λείπει και από τις δυο ομάδες, όμως οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν και μας χάρισαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Δεν μας άρεσε

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο ΟΦΗ ήταν κακός μεσοεπιθετικά. Τα περίμενε όλα από τον Μερεμπασβίλι. Τον Γενάρη πρέπει να γίνουν μεταγραφές, αλλιώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ