STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλατανιάς-Ατρόμητος 0-0

Πλατανιάς-Ατρόμητος 0-0
INTIME SPORTS

Πλατανιάς και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων. Αήττητες παρέμειναν οι δύο ομάδες μετά την 3η αγωνιστική (vid)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν στο κατάμεστο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων Πλατανιάς και Ατρόμητος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και παρέμειναν αήττητες με τον Πλατανιά να φτάνει στους πέντε βαθμούς και τον Ατρόμητο στους επτά.

Η 3η διαδικτυακή εκπομπή SUPER BALL με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη και αρκετούς εκλεκτούς καλεσμένους σχολιάζει μαζί σας όλη την αθλητική δράση της Superleague. Ραντεβού την Κυριακή στις 22.30

Στο πρώτο ημίχρονο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός τόσο ο Πλατανιάς, όσο και ο Ατρόμητος είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς ήταν λίγο καλύτερος είχε πιο κλασσικές ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω στον Ιτάνζ που για ακόμη μια αγωνιστική ήταν καλός.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο από τον Δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων

Διαιτητής/Βοηθοί: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/ Καρσιώτης (Κορινθίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Αργυρόπουλος, Τζανής, Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς (77' Γκονζάλες), Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Ουντότζι (92' Μιρτσέτα), Αναστασάκος (82' Μαρτσάκης).

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπέλιτς, Σουμπίνιο (73' Γκαρσία), Επστάιν (87' Καραγκούνης), Καραμάνος (70' Κούτσι).

Κίτρινες κάρτες: Ουκάρ (3', Πλατανιάς)-Επστάιν (24', Ατρόμητος), Φυτανίδης (27', Ατρόμητος), Ιγκλέσιας (31', Ατρόμητος), Δημούτσος (63', Ατρόμητος)

Σκόρερ:-

Καλός ο ρυθμός στο πρώτο

Στο πρώτο ημίχρονο οι ρυθμός του αγώνα ήταν καλός, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ αλλά να μην έχουν το καθαρό μυαλό να τις εκμεταλλευτούν.

Στο 8' λεπτό μετά από ωραία μπαλιά του Σουμπίνιο ο Επστάιν έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στη μεγάλη περιοχή, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο Κηπουρός.

Η απάντηση του Πλατανιά ήρθε εις διπλούν. Στο 11' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάλαϊτζιτς, ο Τζανής πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Μαραγκουδάκη στο 14'.

Στο 15', ο Γιαννούλης από αριστερά, έκανε τη σέντρα, όμως ο Μπέλιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 23' ο Ουντότζι έκανε το σουτ για τον Πλατανιά με τον Ιτάνζ να μπλοκάρει την μπάλα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ατρόμητος είχε τρεις ακόμη καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 34' από το σουτ του Δημούτσου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ το ίδιο έγινε και στο 37' στην κεφαλιά του Σουμπίνιο.

Στο 42' μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Σουμπίνιο οποίος έκανε χαλαρό σουτ πάνω στον Κηπουρό και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Πίεσε ο Πλατανιάς

Οι δύο ομάδες μπήκαν το ίδιο ορεξάτες και στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο των Περιβολίων. Στο 50' από το σουτ του Δημούτσου η μπάλα βγήκε άουτ.

Στην συνέχεια ο Πλατανιάς ήταν αυτός που απείλησε την εστία του Ιτάνζ. Στο 54' ο Μαραγκουδάκης έκανε ένα αδύναμο σουτ και μπλόκαρε εύκολα ο Ιτάνζ., ενώ το ίδιο έγινε με πρωταγωνιστές του ίδιους παίκτες και στο 66'.

Δύο λεπτά αργότερα (68'), ο Κάλαϊτζιτς έκανε το σουτ με τον Ιτάνζ να είναι σε καλή θέση. Ο Πλατανιάς είχε νέα καλή φάση στο 80'.

Ο Μαραγκουδάκης έκανε την σέντρα η μπάλα έφτασε στον Αναστασάκο ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης ήταν στο 90' όταν ο Τζάνης δοκίμασε το σουτ για τους γηπεδούχους με την μπάλα να φεύγει άουτ. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμά του διαιτητή.

MVP του αγώνα

Ο Ζέλικο Κάλαιτζιτς ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ατρόμητο. Ο παίκτης των γηπεδούχων έκανε πολύ καλή δουλειά στον χώρο του κέντρου και δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Κηπουρού.

Αδύναμος κρίκος

Η μεσαία γραμμή του Ατρομήτου δεν τα πήγε καλά κόντρα στον Πλατανιά. Δεν κατάφερε να κρατήσει καλά στην μπάλα με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να βρίσκει χώρους και να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Ιτάνζ.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 0
0 Ασίστ 0
9 Τελικές Προσπάθειες 9
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
2 Κεφαλιές 3
3 Αποκρούσεις 4
12 Επεμβάσεις 8
21 Κλεψίματα 24
13 Φάουλ 14
1 Οφσάιντ 1
2 Κόρνερ 2
62 Λάθη 54
5/13 Γεμίσματα 8/20
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ