STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλατανιάς - Ατρόμητος preview

Πλατανιάς - Ατρόμητος preview
Ουμπίδες INTIME SPORTS

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πλατανιά και Ατρόμητο κλείνει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής για την Super League. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων.

Εκπλήξεις έκρυβαν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη και στα επτά παιχνίδια, παρακολουθώντας παράλληλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Την Δευτέρα η αυλαία πέφτει στην Κρήτη με την αναμέτρηση Πλατανιάς - Ατρόμητος. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις γκέλες των ανταγωνιστών τους και να σκαρφαλώσουν ψηλά στη βαθμολογία.

Πλατανιάς - Ατρόμητος

Ωρα έναρξης: 21:30 - Novasports 1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Γήπεδο: Χανίων

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί : Χαρίσης (Γρεβενών), Πάτρας (Μακεδονίας)

Η παράδοση

15/01/15Πλατανιάς - Ατρόμητος 0-0

24/08/14Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0

23/03/14Ατρόμητος - Πλατανιάς 3-0

30/11/13Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-1

20/01/13Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0

16/09/12Πλατανιάς - Ατρόμητος 0-0

Πάμε στο στρατόπεδο του φιλοξενούμενου Ατρόμητου . Ο Μιχάλης Γρηγορίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες. Βέβαια κάποιοι από αυτούς είναι κουρασμένοι, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου:

Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ.

Στον γηπεδούχο Πλατανιά τώρα. Ο Γιώργος Παράσχος έχει κάποια μικροπροβλήματα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ράμος, Τσουράκης, Δημήτρης και Τζιμόντζι.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά:

Ανγκούλο, Αποστολόπουλο, Βάντερσον, Γιακουμάκη, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκη, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ντίνα, Ολιμπά, Πάγκαλο, Σελίν, Στανισάβλιεβιτς, Σωτηρίου, Τζίλβαν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ