STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Πλακώνονται" για την ανακοίνωση

"Πλακώνονται" για την ανακοίνωση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Super League δήλωσε την αντίθεση της για την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά δεν συμφωνούν όλες οι ομάδες με την ανακοίνωση της!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και στην Super League ασχολούνται με την ανακοίνωση, με την οποία ο συνεταιρισμός εξέφρασε την αντίθεση του στην διακοπή του πρωταθλήματος!

"Επειδή η Super League δηλώνει ότι ούτε ο συνεταιρισμός ούτε οι ΠΑΕ - Μέλη του ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτές ούτε οι φίλαθλοι φέρουν ευθύνη για τις ως άνω καταδικαστέες πράξεις, η αναστολή του Πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και ως εκ τούτου δηλώνει αντίθετη σε αυτή", ανέφερε η ανακοίνωση.

Μάλιστα, ο Γιώργος Στράτος στις δηλώσεις του τόνισε ότι θα μεταφέρει την απόφαση αυτή στην Επιτροπή Εξομάλυνσης που συνεδριάζει την Πέμπτη.

Με την ανακοίνωση του συνεταιρισμού συμφώνησαν εννέα ΠΑΕ που ήταν στην συνεδρίαση εκείνη την στιγμή. Ο λόγος για τις Λάρισα, Βέροια, Κέρκυρα, Λεβαδειακό, Ξάνθη, Ολυμπιακό, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα.

Απουσίαζαν επειδή είχαν αποχωρήσει για διάφορους λόγους οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Αστέρα Τρίπολης, του Ατρόμητου και του Πλατανιά. Οι εκπρόσωποι τους ενημερώθηκαν από δημοσιογράφους και ορισμένοι όπως ο Παναθηναϊκός εξέφρασαν την διαφωνία τους για το συγκεκριμένο κομμάτι της ανακοίνωσης.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε, ότι ο πρόεδρος της Λίγκας Γ. Στράτος στις δηλώσεις του έκανε λόγο για "ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων στο διοικητικό συμβούλιο". Όπως είπε επί λέξει…

"Θεωρούμε ότι η προσέγγιση της διακοπής των πρωταθλημάτων δεν μπορεί να αποτελεί ενδεδειγμένη λύση και επ’ αυτού στην αυριανή συνεδρίαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής θα καταθέσω ύστερα από την ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων στο διοικητικό συμβούλιο την σχετική μας απόφαση".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Super League: "Είμαστε αντίθετοι στην αναστολή του Πρωταθλήματος"
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αλλοιώθηκαν τα συμφωνηθέντα"
Βρέντζος: "Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας..."
Αστέρας Τρίπολης: "Το ποδόσφαιρο ανήκει στους φιλάθλους κι όχι στον υπόκοσμο"
ΠΑΕ Ατρόμητος: "Να τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί της μαφιόζικης ενέργειας"
ΠΑΕ Πανιώνιος: "Καταδικαστέα ενέργεια με στόχο την αναβολή του πρωταθλήματος"
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις"
ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος αυτής της πράξης"
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία"
ΠΑΕ Κέρκυρα: "Άλλη μια αναβολή δεν αποτελεί λύση"
Η Super League καταδικάζει την επίθεση στον Γιώργο Μπίκα
Τα κλάματα του Μπίκα και ο αποχαιρετισμός
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ