STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πήρε ρεβάνς ο Πανιώνιος 3-1 τον Λεβαδειακό

Πήρε ρεβάνς ο Πανιώνιος 3-1 τον Λεβαδειακό
Μπεν

Ο Πανιώνιος επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δυο ομάδες την Παρασκευή στο Καρπενήσι. Δείτε βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές.

Μια άτυπη ρεβάνς, έστω και φιλική, πήρε ο Πανιώνιος από τον Λεβαδειακό επικρατώντας με 3-1 στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Καρπενήσι. Οι "κυανέρυθροι" ήταν καλύτεροι από τους αντίπαλους τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο τους έκαναν οι Ολαϊτάν, Σεχίτ.

Αντίθετα από πλευράς Λεβαδειακού δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Μάντζιος, Μεντί ενώ στην διάρκεια της αναμέτρησης τραυματίστηκε και ο Ουόν χωρίς όμως να έχει κάτι το σοβαρό.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 3' μετά από αυτογκόλ του Μιλιάζες ενώ στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ των Κόρμπου στο 16΄και Μπεν στο 28' έφτασε στο 3-0. Ο Λεβαδειακός μείωσε με τον Μανωλά λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης σε 3-1 ενώ είχε και δοκάρι με τον Χατζηλάμπρο στο πρώτο ημίχρονο.

Πανιώνιος:Θεοδωρόπουλος,Αντωνιάδης (71' Βουκελάτος),Τζερόμε (58' Οικονόμου),Ρισβάνης(68' ΒλάχοςΚ.),ΒλάχοςΒ.(58' Αργυρόπουλος),Κόρμπος(68' Πινιώτης),Σιώπης(68' Πατσατζόγλου),Μασούρας(85' Μπλέτσας),Μπέν(75' Σεχίτ),Ολαϊτάν(58' Τασουλής),Σαββίδης(58' Ντουρμισάι).

Λεβαδειακός: Ναμάσκο(46' Μοσχονάς), Τόπι(46' Μουλόπουλος), Μιλιάζες(61' Μάγκας), Μανωλάς (46' Τριποτσέρης), Ουόν(47' λ.τρ. Μανωλάς), Χατζηλάμπρος(46' Καραχάλιος), Γιακουμάκης, Μαχαίρας, Καψάσκης (58' Σένκα), Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί (68' Σίλβα).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ