STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πήρε πίσω την κόκκινη που έδειξε ο Θάνος στο Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια περίεργη φάση συνέβη στο 73' στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Λεβαδειακό όταν ο Θάνος απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Λεονάρντο αλλά μετά από υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή ανακάλεσε την απόφαση του.

Μία φάση που δεν την έχουμε συνηθίσει στα ελληνικά γήπεδα ίσως και στα Ευρωπαϊκά συνέβη στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Λεβαδειακό. Ο διαιτητής Θάνος απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Λεονάρντο του Λεβαδειακού αλλά μετά από ένα λεπτό με υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή πήρε πίσω την απόφαση του και έδειξε σε άλλον παίκτη την κίτρινη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ήταν το 73' όταν ο Ανιέτε έφυγε στην αντεπίθεση ανάμεσα στους Λεονάρντο και Αντιλέου που έδειξαν να μπερδεύονται. Και οι δυο πήγαν πάνω στον επιθετικό του Απόλλωνα με τον Λεονάρντο να απλώνει το πόδι αλλά χωρίς να φαίνεται και στο ριπλέι αν βρήκε τον Ανιέτε από πίσω.

Ο Θάνος υπέδειξε φάουλ και έδωσε χωρίς δισταγμό δεύτερη κίτρινη στον Βραζιλιάνο αμυντικό και τον απέβαλλε. Ο Λεονάρντο μάλιστα δεν διαμαρτυρήθηκε και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια της Ριζούπολης χωρίς να πει τίποτα στον Θάνο και δεχόμενος ουσιαστικά την απόφαση του.

Στον Λεβαδειακό υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για την αποβολή και ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, Άγγελος Ζαραβίνος, φώναξε κοντά του τον Θάνο και του είπε πως έκανε λάθος και πως το μαρκάρισμα έγινε από τον Αντιλέου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να πάρει πίσω του την κίτρινη στον Λεονάρντο και να την δείξει στον Αντιλέου καλώντας τον Βραζιλιάνο να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

Η απόφαση του αυτή προκάλεσε την έκρηξη στον πάγκο των γηπεδούχων και την έντονη αντίδραση του τιμ μάνατζερ της ομάδας και πρώην διαιτητή, Γιώργου Καζναφέρη.

Δείτε τη φοβερή φάση στο 2.18 του video:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ