STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Περίπατο στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του στην κούρσα του τίτλου, κερδίζοντας με σκορ 4-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια, με τους γηπεδούχους να περιμένουν πλέον τον υποβιβασμό τους και μαθηματικά.

Για την 25η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, επικρατώντας με σκορ 4-0 του απογοητευτικού Πλατανιά.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είχε να αντιμετωπίσει τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του. Συγκεκριμένα εκτός μάχης κόντρα στους "ερυθρόλευκους" έμειναν οι Αγγελόπουλος, Πετρόπουλος και Βάντερσον, που δεν μετείχαν στην 19μελη αποστολή που ανακοίνωσε παραμονές της αναμέτρησης ο Έλληνας τεχνικός.

Περίπατο στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πλατανιά

Χωρίς τους Μπιέρν Ένχελς και Εχσάν Χατζισαφί πέταξε για τα Χανιά ο Ολυμπιακός. Ο Όσκαρ Γκαρθία αποφάσισε να τους αφήσει και τους δύο εκτός αποστολής, όπως και τον Ίγκορ που σε γενικές γραμμές δεν υπολογίζεται καθόλου από το τεχνικό τιμ.

Όλοι οι υπόλοιποι ήταν κανονικότατα στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, καθώς ο 44χρονος επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Από την 18άδα κόπηκαν τελικά οι Ίβουσιτς, Ανδρούτσος και Πάρντο.

Περίπατο στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός με τέρματα των Ρομαό, Μάριν και Μιραλάς από το πρώτο ημίχρονο και ένα ακόμη του Σισέ στο δεύτερο, έφτασε άνετα στο τρίποντο, που υπό προϋποθέσεις του επιτρέπει να μείνει στην κούρσα του τίτλου.

Μεσημεριανός... περίπατος

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δημήτριος Βεργέτης (ΕΠΣ Αρκαδίας), Αντώνιος Πυλαρινός (ΕΠΣ Ζακύνθου)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου (46' Πατράλης), Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος (46' Κοροβέσης), Μαλσά, Πλιάτσικας (71' Παπανικολάου), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (66' Ζιλέ), Φορτούνης (62' Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75' Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.

Γκολ: - / 14' Ρομαό, 24' Μάριν, 35' πεν. Μιραλάς, 58' Σισέ

Κάρτες: 53' Κασάλιτσα / 67' Μποτία

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Έχοντας ουσιαστικά αποδεχθεί τη μοίρα του, ο Πλατανιάς παρατάχθηκε δίχως άγχος κόντρα στον Ολυμπιακό, πατώντας με το ενάμιση πόδι στην Football League.

Η ομάδα των Χανίων παρά τις πολλές αλλαγές στον πάγκο της φέτος, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχε την απαιτούμενη ποιότητα για να σταθεί στη μεγάλη κατηγορία. Κάτι που αποδείχθηκε και στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, που επέβαλλαν από νωρίς την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Εν μέσω αλλά και εν αναμονή (η εκδίκαση της έφεσης για το -3 που τους είχε επιβληθεί στα επεισόδια οπαδών - αστυνομίας μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ) δικαστικών αποφάσεων που τους αφορούν άμεσα, οι "ερυθρόλευκοι" έψαχναν ένα αγωνιστικό ξέσπασμα στα Περιβόλια, χωρίς να έχουν λησμονήσει και τις περσινές δικαστικές διαμάχες με την ομάδα των Χανίων...

Ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στο χορτάρι, έχοντας προβάδισμα τριών τερμάτων από το 35ο λεπτό.

Ρομαό στο 14' και Μάριν δέκα λεπτά αργότερα έβαλαν τις βάσεις της νίκης και ο Μιραλάς στο 35' εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, υπογράφοντας από νωρίς τη μοίρα του αγώνα. Ο Βέλγος σκόραρε ξανά με τα ερυθρόλευκα μετά τον Απρίλιο του 2012, τότε είχε βρει δίχτυα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Τα στατιστικά του πρώτου 45λεπτου:

Περίπατο στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πλατανιά

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός διαχειριζόταν με άνεση το προβάδισμα του, ψάχνοντας κι άλλα τέρματα, ο Πλατανιάς από την πλευρά του δεν ήταν ικανός να προβληματίσει τους αντιπάλους του.

Με καρφωτή κεφαλιά του Σισέ στο 58', έπειτα από ασίστ του Ελαμπντελαουί, διαμορφώθηκε το τελικό 4-0 υπέρ του Ολυμπιακού στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.

Τα στατιστικά του 90λεπτου στα Χανιά:

Περίπατο στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πλατανιά

Ο Σενεγαλέζος αφιέρωσε το γκολ του στον Φρανσουά Μοδεστό, τον άνθρωπο που εισηγήθηκε την απόκτηση του στους Πειραιώτες τον Γενάρη του 2017.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σέντρα του Ελαμπντελαουί και η καρφωτή κεφαλιά του Σισέ για το 0-4 του 58ου λεπτού, ήταν η πιο ωραία φάση του παιχνιδιού στα Περιβόλια.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Η εξέλιξη του ματς βοήθησε τον Τζοβάρα να βγάλει άνετα το 90λεπτο, σωστό το πέναλτι που υπέδειξε, άνευ σημασίας 3-4 λάθη στα οποία υπέπεσε.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Στα 66 λεπτά που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, ο Αντρέ Μαρτίνς έδειξε πως σίγουρα θα μπορούσε να προσφέρει κάποιες βοήθειες στα διαστήματα της σεζόν που ο άξονας της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού έδειχνε να πελαγοδρομεί. Κοντρολαρισμένος παίκτης ο Πορτογάλος, απάλλαξε τον Ρομαό από τις δημιουργικές ευθύνες (που δεν είναι και το... φόρτε του Τογκολέζου) και επέτρεψε στους Φορτούνη - Μάριν να μένουν πιο ψηλά στην αντίπαλη περιοχή, δίχως να χρειάζεται να γυρίζουν μέτρα προς τα πίσω για να πάρουν τη μπάλα. Σίγουρος στις μεταβιβάσεις του και με καθαρό μυαλό, ο Μαρτίνς έδωσε ρυθμό στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η σοβαρότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα, που του επέτρεψε να φτάσει σε μια άνετη νίκη.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Πλατανιάς έχει 3-4 παίκτες που δείχνουν ικανότητες, αλλά μέχρι εκεί. Ως σύνολο είναι απογοητευτικός και δικαίως αποχαιρετά την Super League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ