STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Περιμένει προτάσεις για την διαιτησία

Περιμένει προτάσεις για την διαιτησία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Super League θα επιδιώξει συνάντηση με την ΕΠΟ, αφού κατατεθούν επίσημα οι προτάσεις από τις ομάδες. Ο συνεταιρισμός θέλει να έχει λόγο στον καταρτισμό των πινάκων των ρέφερι και των παρατηρητών.

Στην άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών της Super League, την Τρίτη (8/3) αποφασίστηκε η 6μελής επιτροπή που συστήθηκε, εκτός από την συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή, να επιδιώξει συνάντηση με την ΕΠΟ για να τις θέσει επί τάπητος προτάσεις για την διαιτησία.

Μία εβδομάδα μετά, από τον συνεταιρισμό τονίζουν ότι η συνάντηση θα γίνει αφού πρώτα, θεσμικά, οι ομάδες, είτε στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, είτε μέσω της εξαμελής επιτροπής (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Γιώργος Μποροβήλος) θέσουν τις προτάσεις τους για την διαιτησία και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει κλειστεί ακόμη η συνάντηση με την ΕΠΟ.

Ο συνεταιρισμός σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην άτυπη συνάντηση, θέλει να έχει λόγο στον καταρτισμό των πινάκων των ρέφερι και των παρατηρητών, αλλά και ένα μέλος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Αιτήματα, όμως, που θα απορριφθούν με συνοπτικές διαδικασίες από την ΕΠΟ που θα επικαλεστεί τον κανονισμό διαιτησίας που απαγορεύει τα μέλη της ΚΕΔ να έχουν σχέση με Λίγκες ή την Πολιτεία.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ