STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πέρασε και από τη Λιβαδειά ο Ατρόμητος, 1-0 τον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με σκόρερ τον Μπρούνο στο 87' ο Ατρόμητος επιβλήθηκε εκτός έδρας με 1-0 επί του Λεβαδειακού και του έσβησε όποιες πιθανότητες είχε για έξοδο στην Ευρώπη.

Σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που ήταν καλύτερος και έφτασε στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Περιστερίου θα μπορούσε να είχε πάρει πιο εύκολα τη νίκη, αλλά τελικά χρειάστηκε το τέρμα του Μπρούνο στο 87'.

Τόσο ο Λεβαδειακός, όσο και ο Ατρόμητος θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει περισσότερα τέρματα εάν οι δύο τερματοφύλακες δεν ήταν σε τόσο καλή ημέρα. Ο Σωτηρίου από τη μία και ο Μίρκοβιτς από την άλλη έκαναν πολλές και σημαντικές αποκρούσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Από εκεί και πέρα με αυτή την ήττα ο Λεβαδειακός χάνει τις όποιες πιθανότητες είχε για έξοδο στην Ευρώπη αφού απομακρύνθηκε από την πέμπτη θέση. Αντίθετα, ο Ατρόμητος είναι σίγουρα τέταρτος και του χρόνου θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς


Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκούλας

Βοηθοί: Βασίλειος Καμπούρης, Κωνσταντίνος Νικολαϊδης

Τέταρτος διαιτητής: Ιωάννης Μπλούνας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σωτηρίου, Αντιλέχου (84' Ζαραδούκας), Σουμπίνιο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι, Νιάσε (90+1' Καθάριος), Γιακουμάκης, Καραχάλιος (77' Καλτσάς), Τσαμπούρης, Σαβαντόγκο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Κιβρακίδης (66' Βασιλακάκης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ουάρντα (90+2 Καρασαλίδης), Ούμπιδες (66' Ντάουντα), Μάντσον, Μπρούνο

Γκολ: 87' Μπρούνο

Κίτρινη κάρτα: Ντιόγκο, Αντιλέχου / Χατζηισαΐας, Ουάρντα, Μπρούνο, Καρασαλίδης

Μπαράζ χαμένων ευκαιριών και λύτρωση από τον Μπρούνο

Το πρώτο ημίχρονο του ματς ήταν μέτριο και με ελάχιστες καλές στιγμές. Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στο Λεβαδειακό. Στο 12' ο Γιακουμάκης έκανε το γύρισμα με τον Μίρκοβιτς να απομακρύνει. Η μπάλα έφτασε στον Μαρκόφσκι ο οποίος από κοντά πλάσαρε με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει και στη συνέχεια το σουτ του Νιάσε πέρασε άουτ. Το μόνο αξιοσημείωτο που είχε να αντιπαρατάξει ο Ατρόμητος ήταν ένα μακρινό σουτ του Ουάρντα στο 25' που πέρασε άουτ.

Αντίθετα στα δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Εκείνος που μπήκε πιο δυνατά ήταν ο Λεβαδειακός όταν στο 49' ο Μαρκάφσκι έκανε τη σέντρα με τον Γιακουμάκη να κάνει την προβολή από κοντά χωρίς όμως να βρει στόχο. Αυτή η ευκαιρία φαίνεται ότι "ξύπνησε" τον Ατρόμητο ο οποίος μέσα σε δύο λεπτά είχε ισάριθμες ευκαιρίες για γκολ Στο 52' το σουτ του Ουάρντα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 54' στην προσπάθεια του Γιαννούλη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σωτηρίου.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο 57' ο Ατρόμητος φωνάζει σωστά για πέναλτι που δεν του δόθηκε αφού ο Τσαμπούρης ανέτρεψε τον Ουάρντα κάτι που δεν είδε ο διαιτητής, ενώ στο 62' ο Ντιγκινί έχασε μία ακόμα ευκαιρία όταν βρέθηκε απέναντι από τον Σωτηρίου αλλά εκείνος κράτησε το μηδέν. Ο Λεβαδειακός είχε και εκείνος τη μεγάλη του ευκαιρία στο 67' όταν ο Νιάσε βρέθηκε τετ α τετ με τον Μίρκοβιτς με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει. Στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Σαβαντόγκο που πλάσαρε με τον Σάκιτς να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που συνέχισε να πιέζει και τελικά δικαιώθηκε. Στο 87' ο Ουάρντα άνοιξε ωραία την μπάλα στον Γιαννούλη, αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Μπρούνο ο οποίος προ κενής εστίας σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα κι έκανε το τελικό 0-1.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ