STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πατσέκο στο "κάδρο" Ατρόμητου - Βέροιας

Πατσέκο στο "κάδρο" Ατρόμητου - Βέροιας
Πατσέκο

Ο 24χρονος επιθετικός, Χερμάν Πατσέκο, προτάθηκε σε Ατρόμητο και Βέροια. Εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Αργεντινού, ο οποίος είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. (PHOTO, VIDEO).

Το όνομα του Χερμάν Πατσέκο κυκλοφορεί στη μεταγραφική ατζέντα δύο ελληνικών ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 24χρονος επιθετικός έχει προταθεί σε Ατρόμητο και Βέροια και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. Ο Αργεντινός είναι γεννημένος στις 19 Μαΐου 1991 στο Μπουένος Άιρες, έχει ύψος 1.77 και ξεκίνησε να παίζει στην ακαδημία της Βέλες Σάρσφιλντ.

Το 2006 πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ το 2009 δόθηκε δανεικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο, το 2010 την Ιντεπεντιέντε και το 2011 στην Χιμνάσια Λα Πλάτα. Το 2011 μετακόμισε στην Ουκρανία για λογαριασμό της Karpaty Lviv και το 2012 πήγε δανεικός στο Περού, στην Unión Comercio. Συνέχισε στο Περού το 2013, στην Juan Aurich, και έπειτα από 12 συμμετοχές δόθηκε δανεικός στην ισπανική Κόρδοβα.

PARTIDO POR EL TORNEO DESCENTRALIZADO 2013 ENTRE JUAN AURICH Y CIENCIANO EN EL ESTADIO FRANCISCO MENDOZA PIZARRO
PARTIDO POR EL TORNEO DESCENTRALIZADO 2013 ENTRE JUAN AURICH Y CIENCIANO EN EL ESTADIO FRANCISCO MENDOZA PIZARRO DEPOR

Το 2014 επέστρεψε στην Juan Aurich, με την οποία αγωνίστηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο Πατσέκο έχει μείνει ελεύθερος και δεν αποκλείεται στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν να τον δούμε στα ελληνικά γήπεδα. Ο ποδοσφαιριστής είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ