STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-2
INTIME SPORTS

Με γκολ των Μπαράλες και Καράσκο από το πρώτο ημίχρονο ο ανώτερος Αστέρας Τρίπολης πέρασε από τα Γιάννινα νικώντας τον προβληματικό ΠΑΣ με 2-0.

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πήρε πολύ σημαντική νίκη στα Γιάννινα στη μάχη που κάνει για να παραμείνει στην πεντάδα.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα και κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.

H SuperBALL επιστρέφει με την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League (5/1). Συνεντεύξεις, στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από τις πρώτες αναμετρήσεις για το 2014. Σέντρα στις 21:00.

Πολύ κακή ήταν η εικόνα του ΠΑΣ, οι παίκτες του οποίου για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσαν να βγάλουν συνδυασμούς και να δημιουργήσουν φάσεις. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ανέβηκαν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, οι τελικές προσπάθειες που έκαναν ήταν ελάχιστες.

Έτσι ο Σάκης Τσιώλης γνώρισε την ήττα από την πρώην ομάδα του, στην οποία ήταν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Παρεμπιπτόντως, αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Αρκάδες μετά τις 24 Νοεμβρίου, όταν είχαν επιβληθεί του Εργοτέλη με 1-0.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ζωσιμάδων

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Δημητριάδης (Καστοριάς)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΣΙΩΛΗΣ): Βελλίδης, Στρούνα (46' Κυβελίδης), Μπέριος (64' Κρητικός), Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Βίλα, Κοροβέσης (46' Σονγκό), Ίλιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις (68' Πολ), Καράσκο (76' Σέτι), Μπαράλες (89' Ντελγάδο)

Γκολ: 14' Μπαράλες, 39' Καράσκο

Κίτρινες κάρτες: 12' Μπέριος, 24' Λίλα, 54' Κυβελίδης, 74' Μιχαήλ / 15' Γκόιαν, 42' Ουσέρο, 90' Εντό

Κόκκινες κάρτες: -

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης, το οποίο επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Χαραλάμπους

Ανασκόπηση

Αρκετά κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις στο οποίο ήταν ελάχιστες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους, ενώ οι τελικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα μέσω ενός στημένου. Από την εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπλάσις ο Μπαράλες με κεφαλιά χρίστηκε σκόρερ.

Έχοντας πάρει το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο και περίμεναν από τους γηπεδούχους να κάνουν παιχνίδι. Ένα σουτ του Λίλα για τον ΠΑΣ κι άλλο ένα του Μουνάφο για τον Αστέρα ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές μέχρι το 39', όταν έγινε το 0-2. Ο Καράσκο πήρε την μπάλα λίγο μετά τη σέντρα και με πολύ ωραίο σόλο και ζυγισμένο σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά μεριά και προσέθεσε και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερς.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-2
INTIME SPORTS

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ο Τσιώλης έβαλε και τους άλλους δύο νεοαποκτηθέντες, Κυβελίδη και Σονγκό, έκανε άκρως επιθετικό το σχήμα του ΠΑΣ, αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κάνουν φάσεις με εξαίρεση μία προβολή του Ίλιτς στο 64', η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι παίκτες του ΠΑΣ άφηναν και περισσότερους χώρους στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα ο Αστέρας να βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο, φάσεις δεν κατάφερε να κάνει γιατί οι παίκτες του ήταν απρόσεκτοι στην τελική επιλογή. Εξαίρεση το σουτ του Σέτι στο 86', όταν ο Βελλίδης αντέδρασε σωστά. Τρία λεπτά πριν είχε μία ευκαιρία και ο ΠΑΣ με τον Κυβελίδη να παίρνει την κεφαλιά και τον Μιχαήλ από κοντά να μην προλαβαίνει να μπει στην τροχιά της μπάλας. Έτσι το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος με τους γηπεδούχους να χάνουν έδαφος στη μάχη της πεντάδας.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-2
INTIME SPORTS

MVP της αναμέτρησης

Αρκετά καλός ήταν ο Τζερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος πέτυχε και το καθοριστικό πρώτο γκολ που έδωσε τη δυνατότητα στον Αστέρα να αλλάξει στη συνέχεια φιλοσοφία και να περιμένει τον ΠΑΣ. Επίσης, κέρδισε και αρκετές μονομαχίες.

Η απογοήτευση

Ήταν πολύ κακή συνολικά η εικόνα του ΠΑΣ, με ελάχιστους να είναι οι διασωθέντες. Ειδικά μεσοεπιθετικά δεν έπιασε κανένας καλή απόδοση με τις τρεις μεταγραφές, πάντως, να έχουν ελαφρυντικά, αφού πρόσφατα ενσωματώθηκαν στην ομάδα.

Στατιστικά

0 Goal 2
0 Ασίστ 1
9 Τελικές Προσπάθειες 8
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 6
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
2 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 2
9 Επεμβάσεις 21
31 Κλεψίματα 47
10 Φάουλ 26
2 Οφσάιντ 7
5 Κόρνερ 0
69 Λάθη 49
7/30 Γεμίσματα 5/17

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ