STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα-Skoda Ξάνθη 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Skoda Ξάνθη 0-2
INTIME SPORTS

Η Skoda Ξάνθη με γκολ των Εντιμάρ, Μαρκόφσκι πέρασε από τα Γιάννενα, επικρατώντας με 2-0 του τοπικού ΠΑΣ. Δοκάρι ο Μπακαγιόκο. Δείτε στο Sport24.gr τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Skoda Ξάνθη, η οποία με γκολ των Εντιμάρ και Μαρκόφσκι επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, έκανε έξυπνο παιχνίδι παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις και χάρη στην ευστοχία της έφτασε στους 11 βαθμούς. Από την άλλη ο ΠΑΣ που ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας, είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν επιπόλαιος.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα και είχε μάλιστα και το δοκάρι του Μπακαγιόκο, ωστόσο η Skoda Ξάνθη έπαιξε πιο έξυπνα το ματς και ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα και μέχρι να λήξει το πρώτο μέρος το διαφύλαξε καλά.

Στο δεύτερο μέρος, πάλι η φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν γκολ, αν και ο ΠΑΣ είχε τις τελικές προσπάθειες και την κατοχή της μπάλας. Η ομάδα της Ηπείρου έδειξε πως έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής/Βοηθοί: Κάκος (Κέρκυρας)/ Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Μαγιάνης (Άρτας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)/ Σκουφίτσας (Αθηνών)

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Φεγκρούς, Πάντος (73' Κυριάκος), Κώτσιος, Μπουζίντ (65' Κουέβας), Βάντερσον, Λίλα, Τζημόπουλος, Ζαϊρί, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα (57' Γεωργίου), Μπακαγιόκο.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Βλαχοδήμος (77' Μαρσελίνιο), Πόι, Σουάνης (68' Μάνταλος), Μαρκόφσκι (89' Καζάκης).

Κίτρινες κάρτες: Λίλα (45', ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (50', ΠΑΣ Γιάννινα), Κώτσιος (67', ΠΑΣ Γιάννινα), Βάντερσον (92' ΠΑΣ Γιάννινα)-Σουάνης (64', Skoda Ξάνθη), Εντιμάρ (85', Skoda Ξάνθη), Καζάκης (92', Skoda Ξάνθη)

Σκόρερ: Εντιμάρ (31', Skoda Ξάνθη), Μαρκόφσκι (52', Skoda Ξάνθη)

Καλό ξεκίνημα ο ΠΑΣ, το γκολ η Ξάνθη

Στο πρώτο μέρος η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και μάλιστα θα μπορούσε να ανοίξει στο σκορ.

Στο 8ο λεπτό, ο Μπακαγιόκο έξω από την μεγάλη περιοχή δοκίμασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατάληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βιβιανί.

Τρία λεπτά αργότερα (11'), ο Λίλα έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η σέντρα-σουτ από τα δεξιά του Ντε Βινσέντι στο 20'.

Τελικά κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, η Skoda Ξάνθη ήταν αυτή που στην καλύτερη ποιυ άνοιξε το σκορ.

Στο 31', ο Εντιμάρ λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Φεγκρούς και έκανε το 0-1.

"Καθάρισε" ο Μαρκόφσκι

Στο δεύτερο μέρος πάλι ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά τελικά η ομάδα του Ουζουνίδη ήταν αυτή που το πέτυχε.

Στο 50', μετά το φάουλ του Ζαϊρί, ο Μπουζίντ με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βιβιανί που έδιωξε με υπερένταση την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό (51'), ο Πόι μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ έκανε με το αριστερό του σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Τελικά, στο 52', ο Μαρκόφσκι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή με πλάτη, γύρισε έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε και στον Πάντο για να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 73', ο Έντισον έκανε το δυνατό σουτ, με τον Φεγκρούς να διώχνει την μπάλα. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ΠΑΣ πίεσε προσπάθησε για το γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα με την Skoda Ξάνθη να κρατάει το υπέρ της 0-2 και να φεύγει από τα Γιάννενα με το πολύτιμο "τρίποντο".

Το πρόσωπο του αγώνα

Ο Ζοντί Βιβιανί ήταν σε καλή ημέρα για την Skoda Ξάνθη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση στο 50' στην κεφαλιά του Μπουζίντ και δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του σημείωσε το δεύτερο της τέρμα.

Η Συνέντευξη Τύπου

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ , τόνισε για την ήττα από την Skoda Ξάνθη πως η ομάδα του δεν ήταν κακή, αλλά πως η τύχη της γύρισε την πλάτη.

Στους φιλάθλους της Skoda Ξάνθη που δεν κατάφεραν να βρεθούν στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων, αφιέρωσε τη νίκη ο Μαρίνος Ουζουνίδης . Παράλληλα, τόνισε πως στην συνέχεια θα προωθήσει αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα.

Στατιστικά Αγώνα


0

Γκολ

2

0

Ασίστ

0

16

Τελικές προσπάθειες

8

3

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

4

6

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

4

7

Κεφαλιές

0

3

Αποκρούσεις

5

8

Επεμβάσεις

25

16

Κλεψίματα

26

14

Φάουλ

22

6

Οφσάιντ

0

7

Κόρνερ

2

42

Λάθη

30

13/35

Γεμίσματα

3/14



Το φιλμ του αγώνα

6': Σουτ του Βλαχοδήμου για την Skoda Ξάνθη και μπλόκαρε ο Φεγκρούς.

8': Ο Μπακαγιόκο έκανε το δυνατό σουτ εξω από την περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βιβιανί.

11: Σουτ από τον Λίλα για τον ΠΑΣ Γιάννινα η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

20: Επικίνδυνη συρτή σέντρα-σουτ από τα δεξιά από τον Ντε Βινσέντι η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

31': ΓΚΟΛ! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εντιμάρ λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Φεγκρούς και το 0-1 για την Skoda Ξάνθη.

50': Φάουλ του Ζαϊρί, από κοντά ο Μπουζίντ με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βιβιανί που έδιωξε με υπερένταση την μπάλα.

51': Ο Πόι μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ έκανε με το αριστερό του σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

52': ΓΚΟΛ! Ο Μαρκόφσκι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή με πλάτη, γύρισε έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε και στον Πάντο για να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-2

73': Σουτ του Εντιμάρ για την Skoda Ξάνθη, με τον Φεγκρούς να διώχνει την μπάλα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ