STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ με Μουταμπαλά, 1-0 την ΑΕΛ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ (SUPER LEAGUE)
(EUROKINISSI/ACTION IMAGES/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)
Γιάκος, Φάρκας EUROKINISSI

ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ τέθηκαν αντιμέτωποι στο Καρπενήσι, στο πρώτο τους φιλικό ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα της Ηπείρου νίκησε 1-0, με γκολ του Ναδάλες (80'). Δοκίμασε Ζαχαρό και Μουταμπαλά ο Πετράκης.

Το φιλικό του ΠΑΣ με την ΑΕΛ στο Καρπενήσι είχε νικήτρια την ομάδα της Ηπείρου. Ο Γιάννης Πετράκης δοκίμασε στο τεστ δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας ήταν ο Λομαλίσα Μουταμπάλα, 24χρονος διεθνής Κονγκολέζος, ο οποίος αγωνίζεται αριστερό μπακ. Ο Αφρικανός έπαιζε μέχρι πρότινος στην AS Vita Club Kinshasa της χώρας του. Ο έτερος υπό δοκιμή, ο Λάμπρος Ζαχαρός, 19χρονος μέσος που προέρχεται από τον Αχαρναϊκό.

Στο 13' ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Κόντορ πρόλαβε και έδιωξε προτού ο Κόντε σουτάρει. Η ΑΕΛ απείλησε στο 14'. Ο Αγκάνοβιτς έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας. Στο 27' ο Βιδάλ δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά ο Μπόζοβιτς των "βυσσινί" μπλόκαρε τη μπάλα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε υπό βροχή, με τον νεοαποκτηθέντα του ΠΑΣ, Μπρούνο Χαλκιαδάκη, αρκετά δραστήριο.

Στο 62' ο Γιαννιτσάνης έκανε σουτ, η μπάλα πήγε στο πλαϊνό δίχτυ του Βελλίδη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντόλοβατς έκανε διαγώνιο πλασέ αλλά αστόχησε. Ο Μουταμπαλά που πέρασε στο δεύτερο μέρος, έκανε σέντρα στο 68', αλλά ο Γιάκος από θέση βολής δεν κατέστη εφικτό να σκοράρει.

Το γκολ σημειώθηκε στο 80' για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ντόλοβατς με τακουνάκι έδωσε στον Γιάκο, που έκανε το σουτ πάνω στο σώμα του Θεοδωρόπουλου, αλλά στη συνέχεια ο Ναδάλες που πήρε το ριμπάουντ σκόραρε με λόμπα (1-0). Στην τελευταία σημαντική φάση του αγώνα, στο 88', ο Κουτσιανικούλης σούταρε, με τον Βελλίδη να διώχνει εντυπωσιακά και να κρατά το μηδέν. Ο Λεοζίνιο που μπήκε στο δεύτερο μέρος τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο υπό δοκιμή Φρανκ Μπετρά απουσίαζε με άδεια και θα επιστρέψει στο Καρπενήσι σε 2-3 ημέρες, ενώ για την ΑΕΛ Περόνε και Ανδρεόπουλος έκαναν ατομικό, ενώ ο Ναβάρο προφυλάχθηκε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Βιδάλ, Νικολιάς, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Κόντε, Μαυροπάνος, Χαλκιαδάκης, Ζαχαρός, Σερβιλάκης.

ΠΑΣ (β' μέρος): Βελλίδης, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Κοζορώνης, Γιάκος, Λομαλίσα Μουταμπάλα, Παπαδόπουλος (71' Λιάππης), Ντόλοβατς, Μπέριος

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Ντοντό.

ΑΕΛ (β' μέρος): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Άλα, Γουάλας, Αγρόδημος, Λαμπρόπουλος, Λεοζίνιο (75' λ. τρ. Κρητικός), Κουτσιανικούλης, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ