STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 4-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Βέροια ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες συνέτριψαν με 4-1 τη Βέροια και εξακολουθούν να κρατούν ψηλά τη σημαία στους Ζωσιμάδες. Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος.

Με τέτοιες νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να είναι ήρεμος. Η ομάδα του Γιάννη Πετράει πιστοποιεί κάθε εβδομάδα ότι φέτος μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο και ειδικά στην έδρα του τα καταφέρνει περίφημα. Στους Ζωσιμάδες απέναντι στη Βέροια οι Ηπειρώτες έφτασαν στην 7η φετινή νίκη και καμαρώνουν στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Από την άλλη, μια Βέροια που δεν ήξερε πού πατούσε και πού βρισκόταν στο πρώτο ημίχρονο. Δέχτηκε τέσσερα γκολ μέσα σε 35 λεπτά και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη που το σκορ έμεινε στο 4-1.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Καμπούρης (Ευβοίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)

4ος: Δασκαλόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (83'), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης (77' Χαρίσης), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τσάβες (70' Ακόστα), Ντάσιος.

ΒΕΡΟΙΑ (Κ. Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης (46' Βάσκες), Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Όστοϊτς, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Τάτος (66' Κάμπορα), Ναζλίδης (63' Ντουμίτρου)

Γκολ: 8' Τσουκαλάς, 15' Μανιάς, 18', 35' Τζημόπουλος - 45' Βεργώνης

Κάρτες: Μανιάς (24'), Μιχαήλ (90'+1') - Μαραγκός (7'), Μπεν (71')

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης από τον Πέτρο Παπαμακάριο

Ανασκόπηση αγώνα

Με μια σπουδαία ευκαιρία ξεκίνησε το ματς στους Ζωσιμάδες. Στο 3' ο Τσουκαλάς έπιασε το σουτ, αλλά ο Καντιμοίρης πραγματοποίησε έξοχη επέμβαση και κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Όχι όμως για πολύ, γιατί στο 8' ο Τσουκαλάς αυτή τη φορά δεν αστόχησε. Ο Τσάβες εκτέλεσε το φάουλ, ο Καντιμοίρης έπεσε στην αριστερή του γωνία και προσπάθησε να διώξει αλλά το έκανε ασθενώς, με αποτέλεσμα ο επερχόμενος Τσουκαλάς με πλασέ να ανοίξει το σκορ. Χαμένα τα είχε η Βέροια, που δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 15'. Σε σέντρα από τα δεξιά, ο Καντιμοίρης φάνηκε ότι θα καθαρίσει την φάση, αλλά έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή χτύπησε στα πόδια του Μανιά και κατέληξε στα δίχτυα. τρία λεπτά, στο 18' και τρίτο γκολ. Με κοντινό πλασέ ο Τζημόπουλος νίκησε τον Καντιμοίρη, που τα έβαλε με την άμυνά του.

Προτού έρθει το 4-0, ο ΠΑΣ απείλησε με Κοροβέση (28') και Μανιά (30'). Το 4-0 έγινε στο 35' πάλι με τον Τζημόπουλο. Γκολ καρμπόν με το προηγούμενο. Φάουλ από δεξιά από τον Ίλιτς και ο Τζημόπουλος με πλασέ βρήκε δίχτυα. Προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα η Βέροια, που μείωσε σε 4-1 στο 45'. Ο Μπεν από τα δεξιά έκανε ωραία προσπάθεια, σέντραρε με το αριστερό και στο δεύτερο δοκάρι ο Βεργώνης με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Δεν είχε πολλά το δεύτερο μέρος. Άστοχο σουτ του Τσάβες στο 47', άστοχο σουτ του Μπεν στο 53' και τίποτα άλλο μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, οπότε και σημειώθηκαν μερικά σουτ που επίσης δεν βρήκαν στόχο. Μπεν (80', 90'+3') και Καλτσάς (87') δεν βρήκαν στόχο, με τη Βασίλισσα του Βορρά να φεύγει από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Η φάση του αγώνα

Αυτή του 27'. Ο Τσάβες κινήθηκε από πλάγια δεξιά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή που έφτασε στον Κοροβέση, αλλά ο Χαλκιδαίος μέσος την έστειλε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Μια φάση που δεν χάνεται.

Ο διαιτητής

Καλή η διαιτησία του Αρετόπουλου. Ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Ίλιτς στα πρώτα λεπτά του ματς. Γενικά πέρασε απαρατήρητος, ήταν κοντά στις φάσεις και δεν συνάντησε δυσκολίες.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Τζημόπουλος. Βοήθησε πολύ αμυντικά, που είναι και η δουλειά του, άλλωστε, αλλά και επιθετικά, με τα δύο τέρματα που σημείωσε. Του δίνουμε τον τίτλο του MVP. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που σημειώνει δύο γκολ σε ένα ματς!

Μας άρεσε

Το εκρηκτικό πρώτο μέρος του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες σημείωσαν τέσσερα γκολ και θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν πετύχει και άλλα αν ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Δεν μας άρεσε

Η έμπνευση του Κάρλος Γκρανέρο να παρατάξει τη Βέροια με δύο στόπερ αποδείχθηκε ατυχής. Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο και Όστοϊτς αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, ενώ δεν είχαν βοήθειες και από τη μεσαία γραμμή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ