STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-3

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-3
Πανιώνιος INTIME SPORTS

Άλωσε τους Ζωσιμάδες ο Πανιώνιος, κατακτώντας το πρώτο ''διπλό'' για φέτος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια για παραμονή.

Η παράδοση που θέλει τον Πανιώνιο να φεύγει αήττητος από τα Γιάννενα τα τελευταία χρόνια συνεχίστηκε και φέτος. Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη σημείωσε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και οι τρεις βαθμοί που απέσπασε κρίνονται καταλυτικοί στην προσπάθεια που γίνεται για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου η δύναμη πυρός φέτος ήταν η έδρα, αυτή τη φορά δεν κατάφερε να συνεχίσει με την κατάκτηση βαθμών. Όλες οι γραμμές δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, παρουσιάστηκε επιθετική δυστοκία και η εμφάνιση δεν θύμιζε σε τίποτα τις προηγούμενες της ομάδας της Ηπείρου.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Οι Ζωσιμάδες

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής)

4ος: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Κοροβέσης, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Ακόστα, Τσάβες, Μανιάς, Ίλιτς (83' Σαπαλίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γιάννου (90'+1' Μπακασέτας), Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ιμπαγάσα (81' Κ. Γκέζος), Χατζηισαΐας, Κολοβός (72' Φούντας).

Γκολ: Τσουκαλάς (55') - Μπουμάλ (πεν. 45'), Οικονόμου (71')

Κάρτες: Χαρίσης (57'), Ακόστα (90'+3') - Χατζηισαΐας (90'), Οικονόμου (90'+3)

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Ύστερα από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο, η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 18'. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Κόρμπος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Βελλίδη. Στο 25' σπαταλήθηκε μια τρομερή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο πολύ δυνατό σουτ του Κολοβού ο Κόρμπος έβαλε το πόδι, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το δοκάρι, και ενώ ο Βελλίδης ήταν εξουδετερωμένος.

Ο ΠΑΣ απάντησε στο 29'. Ο Ίλιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Μανιάς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος είδε τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο. Στο 41' ο γκολκίπερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης τα βρήκε σκούρα, αλλά αποσόβησε το 0-1. Έπεσε στην δεξιά του γωνία και δεν επέτρεψε στον Μπέριο να ανοίξει το σκορ. Αυτό κατάφερε ο Πανιώνιος στο 45'. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Μιχαήλ έκανε χέρι στην περιοχή του, καταλογίστηκε πέναλτι και ο Μπουμάλ έγραψε το 0-1 από την άσπρη βούλα.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-3
INTIME SPORTS

Η ισοφάριση ήρθε στο 55' με ένα καταπληκτικό γκολ του Τσουκαλά. Ο Έλληνας χαφ έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, από σέντρα του Ακόστα και έκανε το 1-1. Ο Πανιώνιος δεν τα έβαψε μαύρα και παίζοντας με πάθος και καρδιά κατάφερε να σκοράρει εκ νέου. Αρχικά στο 71', όταν από εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα η κεφαλιά του Οικονόμου κατέληξε στα δίχτυα του Βελλίδη. Ακολούθως στο 74' έγινε το 1-3. Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπουμάλ, κεφαλιά από τον έτερο στόπερ, τον Χατζηισαΐα, γκολ! Ο ΠΑΣ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και υποτάχθηκε στους ''κυανέρυθρους''. Μια κεφαλιά του Μπέριου στο 90'+4' ήταν η τελευταία φάση που καταγράφηκε στο ματς.

Η φάση του αγώνα

Το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα με το οποίο έγινε το 1-1 ήταν εξαιρετικό. Και η δημιουργία και η εκτέλεση. Ο Ακόστα από αριστερά χειρίστηκε... καλλιτεχνικά τη μπάλα, ενώ το σουτ του Τσουκαλά ήταν αριστούργημα. Δυνατό, καλοτραβηγμένο, άπιαστο... Κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παπαδόπουλο.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-3
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής

Καλά τα πήγε ο Κουκουλάκης στο ματς των Ζωσιμάδων. Ο ρέφερι από την Κρήτη ήταν κοντά στις φάσεις, δεν έχασε καθόλου την ψυχραιμία του και ως επί το πλείστον πήρε ορθές αποφάσεις. Σωστοί και οι βοηθοί του.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Αριέλ Ιμπαγάσα. Τα χρόνια περνούν, αλλά ο Αργεντινός ''μαέστρος'' αποδεικνύει κάθε φορά ότι η μπογιά του περνάει ακόμα. Μια πάσα του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όπως επίσης η εκτέλεση ενός στημένου είναι κίνδυνος-θάνατος. Σε έναν αγωνιστικό χώρο που κάθε άλλο παρά γήπεδο ποδοσφαίρου θύμιζε, ο 38χρονος μεσοεπιθετικός παίρνει τον τίτλο του MVP. Γιατί δεν σταμάτησε να τρέχει και γιατί αποτέλεσε τον ηγέτη του Πανιωνίου...

Μας άρεσε

Σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο μπήκαν τέσσερα γκολ. Το ενδιαφέρον κρατήθηκε αμείωτο έως το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-3
INTIME SPORTS

Δεν μας άρεσε

Βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο στους Ζωσιμάδες και σου προκαλεί... απέχθεια. Το λιγότερο τραγικός. Η κατάσταση της υγείας των αθλητών κινδύνευε διαρκώς. Χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο Τασουλής στραβοπάτησε, έπεσε άσχημα στο έδαφος και λίγο έλειψε να του βγει ο ώμος. Ήμαρτον!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ