STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανελευσινιακός 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανελευσινιακός 0-1

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε από τον Πανελευσινιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα, στα αποκαλυπτήρια της φετινής ομάδας του Γιάννη Πετράκη μπροστά στο κοινό των Ιωαννίνων.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα βελτίωσε την εικόνα του στην επανάληψη, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίστηκε σχεδόν όλη η Κ-20.

Στο 12' ο Πανελευσινιακός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Ο Δουκάκης (μετά από εκτέλεση φάουλ) σούταρε και η τροχιά της μπάλας ξεγέλασε τον Περιστερίδη, με αποτέλεσμα να γίνει το 0-1.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ ήρθε στο 35' με σουτ του Σαπαλίδη που μπλόκαρε ο Χιώτης.

Την Κυριακή (9/8) στις 18:30 στους «Ζωσιμάδες» θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας στον αγώνα ο Γιάκος είχε καλό σουτ που απομάκρυνε στη γωνία ο Σταυριανός, ενώ πέντε λεπτά αργότερα νικήθηκε και ο Σαπαλίδης από τον γκολκίπερ της Ελευσίνας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης (61' Κολιοφούκας), Αυγενικού (66' Μασούρας), Κρητικός (78' Αλεξίου Ι.), Κοζάκης (71' Μυρσινιάς), Ηλιάδης, Κοζορώνης (58'Γαρουφαλιάς), Σκόνδρας, Σαπαλίδης (78' Ζιώγας), Μυρθιανός, Γιάκος (78' Μπισέλας), Αλεξίου Α. (49' Μαυροπάνος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Χιώτης (46' Σταυριανός), Ζώνας, Ρεπετσάς, Λαμπάκης, Μαρής, Ριζογιάννης (53' Στεφάνοβιτς), Μουμίν (53' Γκαστόν), Αρσενίεβιτς, Δουκάκης, Πουλίδο (46' Εγκμπαλέ), Φλίγκος (53' Μακρίδης). Έπαιξαν ακόμη οι Παπαναγιώτου, Τσίγκρος, Κωνσταντινίδης, Κυγάης, Νικολάου, Τοπτίδης, Νικολάκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ