STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 4-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 4-1
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του με 4-1 του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη.

Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 4-1 του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη. Ο Κοζορώνης αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή περίοδο στον Εργοτέλη από όπου έμεινε ελεύθερος.

Έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει ο Γιάννης Πετράκης από την εκεί τους συνεργασία. Ο Κοζορώνης αγωνίζεται ως μέσος, ενώ είναι και 22 ετών πράγμα που σημαίνει ότι δεν καλύπτει μεταγραφή για άνω των 24 δεδομένου του περιορισμού που αντιμετωπίζει η ομάδα της Ηπείρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού με τον Παναιτωλικό το σκορ άνοιξε ο Κατσέτης στο 26', το 2-0 πέτυχε ο Φερφελής στο 35', με τον Σαπαλίδη στο 53' να κάνει τρια τα τέρματα του ΠΑΣ Γιάννινα πριν κάνει το 4-0 ο Τζημόπουλος στο 85'. Κι όσο για τα "καναρίνια" μείωσαν στο τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις με τον Σάαντο.

Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε καλύτερα στοιχεία από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού καθώς είχε καλύτερα τελειώματα των φάσεων, ωραίες συνεργασίες και συνδυασμούς. Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι την Πέμπτη με αντίπαλο τον Ηρακλή επίσης στο Καρπενήσι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Κοζάκης, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Κατσέτης, Ηλιάδης, Ίλιτς, Γιάκος, Ακόστα, Φερφελής. Έπαιξαν και οι: Κολιοφούκας, Μπέριος, Αυγενικού, Τζημόπουλος, Σαπαλίδης, Καρανίκας, Κρητικός, Τσάβες, Μανιάς, Μυρθιανός, Αλεξίου, Βαλμάς, Μασούρας, Παππάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Στεφανάκος), Κούσας (82’ Χαντάκιας), Μαλεζάς (82’ Σάαντο), Μύγας (40’ Βασιλάρης), Κέβιν, Μάκος (82’ Κοντογιάννης), Κουτρομάνος (70’ Καράι), Παπουτσογιαννόπουλος (82’ Μαργαρίτης), Μπεχαράνο (63’ Μήλιος), Βιγιαφάνιες (74’ Ζαρκάδας), Βασιλείου (74’ Μωραΐτης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ