STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0
ΠΑΣ INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 του Παναιτωλικού σε φιλικό που έγινε την Κυριακή (9/8) στους Ζωσιμάδες. Τσάβες (13'), Ίλιτς (79') και Τσουκαλάς (90'+2') σημείωσαν τα γκολ της αναμέτρησης.

Ένα ακόμα φιλικό το οποίο κατέδειξε την αναγκαιότητα ενίσχυσης στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου έχασε με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε φιλικό που έγινε την Κυριακή (9/8) στους Ζωσιμάδες. Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Τσάβες με κεφαλιά, έπειτα από κούρσα του Καρανίκα από δεξιά και σέντρα στην καρδιά της άμυνας των "καναρινιών".

Ο Παναιτωλικός απείλησε στο 18' με σουτ του Μάκου, στο 21' με κεφαλιά του Κούσα και στο 34' με σουτ του Βιγιαφάνιες. Οι Ηπειρώτες έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά την κεφαλιά του Μανιά εξουδετέρωσε ο Στεφανάκος. Στο δεύτερο μέρος, Τσάβες και Μάκος λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, έπειτα από μαρκάρισμα του Ελληνα χαφ στον Αργεντινό.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0
INTIME SPORTS

Στο 70' ο ΠΑΣ έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν το σουτ του Ίλιτς δεν βρήκε στόχο. Στο 79', όμως, το 2-0 πραγματοποιήθηκε από τον Σέρβο. Ο Σαπαλίδης έδωσε στον Μανιά, αυτός παράλληλα στον Ίλιτς, ο οποίος αφού κοντρόλαρε σούταρε στην γωνία του Στεφανάκου που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Στο 81' ο Σαπαλίδης αφού άφησε τη μπάλα να σκάσει, σούταρε με δύναμη και ο Στεφανάκος έδιωξε με τα πόδια. Στο 83' ο Μιχαήλ λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90'+2' ο Τσουκαλάς. Ο Στρούνα από δεξιά έβγαλε σέντρα στο σημείο του πέναλτι, , ο Αυγενικού δεν βρήκε μπάλα, αυτή έφτασε στον μέσο του ΠΑΣ, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0
INTIME SPORTS

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης (75’ Περιστερίδης), Ίλιτς (82’ Γιάκος), Μιχαήλ, Μπέριος, Τσουκαλάς. Μανιάς (86’ Αυγενικού), Τσάβες (66’ Σαπαλίδης), Καρανίκας (58’ Στρούνα), Τζημόπουλος (75’ Κοζορώνης), Ακόστα, Ναδάλες (82’ Κρητικός).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Μύγας (66’ Κουτρομάνος), Κούσας, Χαντάκιας, Κέβιν (86’ Ρουμπουλάκου), Μπεχαράνο Ντάνι (80’ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο, Μάκος (66΄ Ρομέρο), Μήλιος, Βιγιαφάνιες (72’ Βασιλείου), Κάπελ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ